Limbajul trupului - minciuna

Extras din referat Cum descarc?

Se pune deseori intrebarea: "Este posibila falsificarea limbajului trupului nostru?" Raspunsul este, in general, "nu", datorita disconcordantei, care probabil apare intre utilizarea principalelor gesturi, a microsemnalelor trupului si cuvintele rostite.De exemplu, palma deschisa este asociata cinstei, dar atunci cand escrocul isi tine palmele deschise si zambeste in timp ce  spune o minciuna, microgesturile sale il tradeaza. Pupilele sale se contracteza, una din sprancene se ridica sau coltul gurii se smuceste si aceste semnale contrazic gestul palmei deschise si zambetul sincer. Drept urmare, cel care recepteaza toate aceste semnale e tentat sa nu dea crezare celor auzite.


Fisiere in arhiva (1):

  • Limbajul Trupului - Minciuna.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!