Concertul Comunicării

Extras din referat Cum descarc?

Vorbe, vorbe, vorbe. Pentru a face ca lucrurile sa mearga, trebuie sa comunicam cu
oamenii cu care lucram. Fara cuvinte, indiferent ca ele sunt rostite sau scrise, nicio sarcina nu poate fi realizata.
In zilele noastre, comunicarea - ceea ce spui si modul in care o spui - poate determina succesul sau insuccesul tau. Sa-l luam ca exemplu pe Ronald Reagan. Conform parerii multor americani, caracteristica lui esentiala era abilitatea de comunicare eficienta cu publicul. Aceasta aptitudine, caracteristica celor mai de succes profesionisti, este o aptitudine pe care si noi o putem insusi. Dupa ce ne-am imbunatatit abilitatea de comunicare, putem prezenta ideile cu o eficienta mai mare sefului, echipei, chiar si prietenilor si familiei. Comunicarea este procesul de transmitere a informatiilor. La nivelul unei organizatii comunicarea poate fi privita din doua perspective: comunicarea intre indivizi (comunicare interpersonala) si comunicarea intre diferite subdiviziuni si grupuri ale organizatiei (comunicare
organizationala). Cunoasterea mecanismelor celor doua tipuri de comunicare anihileaza actiunea barierelor comunicationale generate de factorii de distorsiune posibili. Desi pare simplu, intelesul comunicarii este mult mai complex si plin de substrat. Comunicarea are o multime de intelesuri, o multime de scopuri si cam tot atatea metode de exprimare si manifestare. Oamenii traiesc in comunitate in virtutea lucrurilor pe care le au in comun, iar comunicarea este modalitatea prin care ei ajung sa detina in comun aceste lucruri. Comunicarea este aceea care asigura dispozitii intelectuale si emotionale asemanatoare, moduri similare de a raspunde la asteptari si cerinte.


Fisiere in arhiva (1):

  • Concertul Comunicarii.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!