Comunicarea - Factor Important in Prevenirea Conflictelor

Extras din referat Cum descarc?

I.   Notiuni generale despre comunicare
,,Stiu ca tu crezi ca ai inteles ceea ce tu crezi ca eu am zis,dar nu sunt sigur daca tu realizezi ca de fapt ceea cetu ai auzit nu a fost ceea ce am intentionat eu sa spun"
Comunicarea este un proces social prin care oamenii se inteleg pe baza vehicularii unei informatii (mesaj) prin intermediul limbii, mimicii, gesturilor sau a altor sisteme de semnalizare si tehnici. Comunicare - termen ce se refera la "actiunea de a pune in comun lucruri, indiferent de natura lor". Fara indoiala ca comunicarea in unitatea militara contribuie la organizarea, functionarea si reproducerea acestea. Oamenii sunt nevoiti sa stie din surse sigure si nu din zvonuri care sunt problemele cele mai importante ai institutiei din care fac parte, care sunt proiectele de schimbare si de evolutie ale acestea.
Un studiu efectuat relateaza ca personalul de conducere utilizeaza in unitatea militara circa 60-80% din timpul de munca pentru diverse forme ale comunicarii.
Este imposibil sa nu comunici (chiar si tacerea are semnificatii variate).


Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicarea - Factor Important in Prevenirea Conflictelor.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!