Comunicare Organizationala

Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea generala a firmei
Activitatea firmei
SC.INTERNATIONAL CONNECTION.SRL a fost infiintata in anul 1997, inregistrata in data de 6 martie 1997, numar de la Registrul Comertului de J22/303/1997, Cod Unic de Identificare RO 9227571, si are ca obiect de activitate producerea, achizitia si comercializarea en-gros si en-detail de confectii textile (altceva decat lenjerie intima), incaltaminte si accesorii (posete, manusi, bijuterii, esarfe, sepci).
Societatea SC.INTERNATIONAL CONNECTION.SRL este o societate cu raspundere limitata,cu sediul in Soseaua Pacurari nr.116 A, ce isi desfasoara activitatea conform legislatiei in vigoare, a contractului de societate si a statutului de organizare si functionare.
Societatea are o durata de functionare nelimitata si poate infiinta pe parcursul activitatii:magazine, spatii de desfacere si productie, agentii, filiale, depozite, ferme, sau orice alte unitati necesare realizarii obiectului de activitate, in tara, cu profilul care se regaseste in obiectul de activitate al societatii, inscris la ,,forma juridica" din contractul de societate.
Exercitiul economico-financiar se desfasoara in cadrul legislatiei in vigoare cu incepere de la 1 ianuarie si se termina la 31 decembrie al fiecarui an.
Angajarea de personal a societatii se face in functie de necesitatile impuse de volumul de activitate iar nivelul salariilor si obligatiile salariatilor se stabilesc prin contractele individuale de munca de catre administrator.
Profitul societatii se stabileste prin bilantul aprobat de catre administrator.Din profit preluandu-se anual o cota de 5% pentru formarea fondului de rezerva.
Obiectul de activitate
Conform statutului, societatea SC.INTERNATIONAL CONNECTION.SRL, desfasoara urmatoarele activitati:
- Obiect principal de activitate:producerea,achizitia si comercializarea en-gros si en-detail de:
o confectii textile,altceva decat lenjerie;
o accesorii( bijuterii, posete, manusi, esarfe, sepci);
o incaltaminte.
Societatea isi realizeaza obiectul de activitate principal, producerea de confectii textile in sediul propriu din Sos. Pacurari nr. 116 A, respectiv la Harlau unde s-a deschis o alta sectie de productie, iar comercializarea produselor achizitionate sau produse in regim propriu se face prin intermediul distributiei proprie, prin intermediul magazinelor proprii: Iulius Mall din Iasi, etajul I, magazin" Be You" si in Iulius Mall din Suceava, etaj. I , magazin "Be You", " Magazinul "Be You" din Vaslui si pe site-ul propriu destinat vanzarii on-line www.beyoutrend.ro.
Rolul grupurilor in dinamica interna a firmei SC.INTERNATIONAL CONNECTION.SRL
Firma SC.INTERNATIONAL CONNECTION.SRL dispune de un personal relativ tanar,foarte bine instruit,pregatit si motivat.Angajatii sunt deschisi la tot ce este nou,fiecare asumandu-si responsabilitatile si indeplinind cu strictete toate sarcinile ce ii revin.Din acest punct de vedere nu exista o rezistenta la schimbare,ce are putea sa impiedice productivitatea,eficienta si creativitatea.
Fiecare angajat are un rol bine definit si delimitat in cadrul firmei.Pentru a preintampina eventualele neintelegeri sau conflicte intre angajatii firmei,acesta a decis sa intocmeasca un raport de ordine interioara neoficial,care sa stabileasca un set comun de reguli.Acesta prevede norme si conduit etice,clauza de confidentialitate fata de activitatile desfasurate in cadrul firmei,reguli de comportament fata de clientii firmei.
Societatea dispune de angajati ce sunt impartiti in cadrul departamentelor,a sectiilor de productie,distribuitori in tara si personal la magazinele din Iasi,Suceava,Vaslui. 
Directorul general, administrativ si economic,caracterizati si ca lideri foarte buni, promoveaza un stil de comunicare deschis,permisiv in care angajatilor li se permite sa-si spuna parerile fara a avea sentimentul de frica,de retinere sau de inferioritate si pentru a-si exprima punctele de vedere deschis.De asemenea antreprenorul,directorul general, s-a axat inca de la infiintarea firmei pe sentimentul de incredere si pe libertate de exprimare,fapt pentru care a existat dintotdeauna o comunicare facila atat intre angajati cat si intre director si angajati.
Astfel, societatea dispune nu doar de un manager bun,cat si de un lider bun,prin prisma faptului ca nu se ocupa doar de situatiile financiare ci si de angajati,alocand timp motivarii acestora,solutionarii conflictelor si crearii mijloacelor eficiente de comunicare.
Grupurile ajuta la indeplinirea obiectivelor societatii,o productivitate crescuta si implicit a profitului.In cadrul firmei se constata influenta benefica a angajatilor,repartizati in grupuri,atat in activitatea de producere,de promovare,cat si de comercializare.Un rol deosebit pe care-l au grupurile este constatat si in privinta creativitatii,a inovarii,in urma gestionarii ideilor si propunerilor acestora.


Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicare Organizationala.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!