Cod de Etica

Extras din referat Cum descarc?

Ziarul :Academia Catavencu"are ca misiune informarea unui public cat mai larg,prin ironizrea diverselor aspecte ale vietii sociale in care sunt implicate persoane publice si nu numai din Romania.
VALORI
Echipa noastra se ghideaza dupa o serie de valori esntiale cum ar fi:orientarea catrea adevar,creativitate,inovatie,libertatea de exprimare ,promovarea de bunuri ,servicii persoane,sperit competitiv,asumarea responsabilitatii,orientarea catre calitate,performanta,aprecierea muncii.Aceste valori stau la baza principiilor dupa care se orienteaza membrii organizatiei noastre si care contribuie la un succes garantat.
Respectand prevederile Codului Deontologic ,liber consimtite de jurnalisti,membri ai organizatiilor profesionale,patronale si sindicale,semnatare ale sStatutului Jurnalistului adoptat de catre Conventia Organizatiilor de media,la Sinaia ,in perioada 9-11 iulie,ne-am asumat o serie de principii luate de comun acord cu reprezentantii fiecarei sectii.
1.Drepturile angajatilor
Organizatia noastra respecta drepturile angajatilor prin promovarea egalitatii intre angajati,orice fel de descriminare fiind fiind interzisa si drastic sanctionata.Deasemenea orice tentativa de hertuire verbala,fizica  sau sexuala trebyie anuntata imediat ,indiferent de rangul persoanelor implicate.In urma sesizarii va avea loc o analiza a situatiei si luari de  masuri in functie de gravitatea situatiei,pornindu-se de la un simplu avertisment pana la demitere.
In organizatia noastra toti angajatii sunt egali,fiecare


Fisiere in arhiva (1):

  • Cod de Etica.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!