Strategii de Îmbunătățire a Activității Agenției Highways

Extras din referat Cum descarc?

INFORMATII
Agentia Highways este responsabila de reteaua de drumuri din Anglia, retea formata din 9400 km (5481 mile) de autostrazi si drumuri interurbane, care deserveste o treime din traficul total si doua treimi din totalul traficului de marfuri din tara. De aici rezultand un total anual de 153 de miliarde de km traversati. Fiind o agentie executiva a departamentului de Transporturi, prioritatile agentiei Highways sunt :
- Mentinerea retelei de drumuri in conditii optime, pentru a le putea asigura soferilor siguranta si disponibilitatea traseelor de care au nevoie, la orice ora
- Maximizarea performantei retelei deja existente
- Imbunatatirea si refacerea retelei acolo unde este cazul
La sfarsitul anilor '90, biroul englez a introdus programul servicii de o mai buna calitate (Better Quality Services Review "BSQE"). Ca parte a programului, agentia Highways a intocmit un raport al performantei activitatilor acesteia in vederea analizarii uneia dintre cele cinci optiuni:
- Lichidare
- Testare de piata
- Contractare
- Privatizare
- Imbunatatire interna
Consiliul de administratie al agentiei Highways a realizat potentialul programului BQSR propus, adica oportunitatea adoptarii unei politici de lunga durata pentru a imbunatatii managementul si functionarea agentiei


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii de Imbunatatire a Activitatii Agentiei Highways.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!