SIVECO SA

Extras din referat Cum descarc?

INTRODUCERE
Datorita evolutiei concurentei, societatile romanesti au inceput sa acorde o atentie sporita protectiei mediului, atat din cauza faptului ca poluarea poate genera cheltuieli neprevazute, cu efect destabilizator si prejudicii grave de imagine, cat si dintr-o dorinta de imbunatatire a calitatii mediului in care traim. Masurile stabilite pentru diminuarea impactului asupra mediului, reducerea consumului de resurse, gestionarea corespunzatoare a deseurilor, gestionarea eficienta a transporturilor, alegerea clientilor si colaboratorilor pe criterii de sustenabilitate duc, in final, la amortizarea substantiala a costurilor.
DESCRIEREA FIRMEI
Siveco Romania este cea mai ,,verde" societate din Romania. Siveco nu numai ca organizeaza informatic companii si industrii, eficientizeaza procese sau ii ajuta pe oameni sa isi dezvolte creativ abilitatile profesionale, dar, cel mai important, este un exemplu in ceea ce priveste protectia mediului.
Cu toate ca activitatea pe care o desfasoara nu este una dintre cele mai poluante, totusi preocuparile sale pentru protectia mediului nu vin din obligativitate, ci, mai degraba, din responsabilitate. Compania detine un parc auto modernizat, incurajeaza mersul cu bicicleta si renuntarea la deplasarile cu mijloace auto si aeriene inutile. Detine un program de management energetic, pune accent pe implicarea personalului angajat in rationalizarea consumului energetic, colecteaza selectiv deseurile si a redus consumul de resurse. In anul 2009, Siveco a demonstrat ca a avut capacitatea, vointa si resursele de a transforma activitatea proprie intr-un ,,Green Business". In urma evaluarii GBI a rezultat ca Siveco Romania acorda o atentie sporita tuturor aspectelor de mediu si exceleaza in domeniul transportului si achizitiilor verzi. Activitatea industriala intensa din ultimele decenii a fost insotita de fenomene de poluare, cauzate, in mare parte, de lipsa de previziune si de administrare pe termen lung, dar, mai ales, de faptul ca realizarea productiei industriale are drept consecinta pierderi necontrolate de material, aflate in diverse stari de agregare, consum de resurse naturale, emisii de poluanti si zgomot.
Siveco Romania este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.
In prezent, solutiile Siveco Romania sunt utilizate de catre beneficiari internationali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta. Siveco Romania este certificat ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR. Dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Siveco Romania este membru a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (EITA si ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI.


Fisiere in arhiva (1):

  • SIVECO SA.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!