Serviciile Rent a Car

Extras din referat Cum descarc?

In 1918, Walter L. Jacobs a avut ideea inovativa de a infiinta primul birou de inchiriere de masini din lume, in Chicago, Statele Unite ale Americii, achizitionand si restaurand 12 automobile Ford, model T, in regim second-hand.
In 1923, veniturile companiei au depasit 1 milion USD, iar W. L. Jacobs a vandut compania lui John Hertz, care a schimbat numele companiei in ,,Hertz Drive - UR - Self System", ramanand in continuare presedintele companiei. Ulterior, detinatorii companiei s-au schimbat, fiind din nou intitulata, "The Hertz Corporation", si inscrisa in Bursa de Valori New York. De atunci, compania s-a extins rapid devenind cea mai mare companie din lume de inchiriere de masini, ramanand lider pe acest segment timp de 80 de ani.
In 1961, Hertz a inaugurat primul birou, in Atena, iar in 1966, Theodoros Vassilakis a obtinut licenta de functionare a unei sucursale Hertz Corporation pe insula Creta. La 2 ani diferenta s-a deschis o sucursala pe insula Rhodes, iar in 1974 Autohellas ATEE este franciza deschisa in Grecia.
Autohellas ATEE, Franciza Hertz International pentru ultimii 40 de ani, este o companie cu capital 100% grecesc; are cea mai semnificativa flota de autoturisme, cu peste 26.500 de masini, cea mai extinsa retea de peste 115 de sucursale, si cea mai tanara flota, media acesteia fiind de 11 luni. In ianuarie 2007, Autohellas ATEE a extins franciza Hertz Lease si Management de Flota in Romania, infiintand Autotechnica Fleet Services SRL. 
Hertz este cea mai mare companie de inchirieri auto din lume si opereaza in aproximativ 8200 locatii in mai mult de 150 de tari, cu o flota ce depaseste 600000 vehicule.
In Romania, brandul Hertz este prezent inca din 1975 lucrand cu ACR in calitate de francizat, fiind primul brand international din domeniul inchirierilor de masini de pe piata, iar incepand cu 1995 franciza a fost preluata de AAA AUTORENT SRL-Hertz International Franchisee, moment in care activitatea de inchirieri auto a inceput sa se dezvolte cu adevarat. In prezent opereaza cu o flota de aprox. 250 autoturisme - Ford, Mercedes, Opel, Hyundai si Mitsubishi de ultima generatie - care au o vechime sub 12 luni si sunt verificate permanent pentru a fi in perfecta stare de functionare. Preocupandu-i mereu de siguranta si confortul clientilor, ofera numai vehicule care se incadreaza in standardele Uniunii Europene si sunt echipate cu airbag, servofrana, ABS, servodirectie, aer conditionat, radio+casetofon/CD, inchidere centralizata, trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor si anvelope adaptate sezonului. 
Isi servesc clientii in locatii situate in centrul oraselor, in hoteluri si aeroporturi in Bucuresti (Hotelul Athenee Palace Hilton, Hotelul JW Marriott Grand, Hotelul Crowne Plaza, Aeroportul International Henri Coanda, Aeroportul Baneasa), Timisoara, Oradea, Constanta, Cluj, Targu Mures si in curand in Sibiu.
Documente necesare inchirierii 
Pentru persoana fizica: 
- act de identitate (carte de identitate sau pasaport);
- permis de conducere de cel putin 2 ani si varsta minima 21 ani.
Pentru persoana juridica: 
- certificat de inregistrare (CUI);
- stampila societatii;
- comanda de inchiriere din partea firmei, semnata si stampilata;
- procura (imputernicire) pentru persoana desemnata sa semneze contractul care sa preia si sa predea autoturismul.
Varsta minima
Tineti cont de faptul ca, pentru a fi in masura sa inchiriati o masina, trebuie sa indepliniti conditiile referitoare la varsta si experienta in conducere. 
De obicei, varsta minima pentru a inchiria o masina este de 21 de ani, cu o experienta in conducere de cel putin un an. Pe unele destinatii aceste conditii pot diferi, motiv pentru care trebuie sa verificati acest aspect atunci cand efectuati o rezervare. Pe majoritatea destinatiilor, soferii cu varsta cuprinsa intre 21 si 25 de ani, trebuie sa plateasca o asigurare suplimenatara, sau ar putea fi limitati la posibilitatea de a inchiria numai anumite grupe auto.


Fisiere in arhiva (1):

  • Serviciile Rent a Car.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!