Planificarea Productiei

Extras din referat Cum descarc?

In ultimii ani, campul ingineriei software a fost marcat de accentul tot mai mare pus pe reutilizarea software-ului ca un mod de a reduce timpul si costul pentru construirea aplicatiilor. O atentie deosebita s-a acordat tehnicilor pentru dezvoltarea si reutilizarea componentelor software si in acelasi timp s-au maturizat instrumentele cu ajutorul carora se pot dezvolta sisteme ce utilizeaza blocuri reutilizabile.Dificultatile in reutilizarea software au aparut atat in zona dezvoltarii cat si a proiectarii componentelor. Un obstacol in dezvoltarea componentelor reutilizabile apare de obicei din saracia comunicatiei si coordonari intre dezvoltatorii de componente (cine trebuie sa proiecteze pentru reutilizare) si cei care utilizeaza componentele (cine proiecteaza cu reutilizare).Din perspectiva proiectarii componentelor apar probleme in cazul in care aceste componente sunt excesiv de complexe atunci sunt dificil de reutilizat iar daca sunt excesiv de simple nu prevad suficiente blocuri de constructie.
In cercetarile actuale s-au remarcat doua directii care promoveaza reutilizarea componentelor software:
1. Analiza domeniului
Metodologii pentru analiza domeniului sunt centrate in jurul formularii unui model al domeniului, care este destinat sa delimiteze precis scopul unui domeniu de aplicatiei, obiectivele din acest domeniu, trasaturile si functionalitatile dorite de sistem, si dimensiunea de-a lungul careia aceasta functionalitate variaza.
2. Arhitectura software


Fisiere in arhiva (1):

  • Planificarea Productiei.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!