Kaufland

Extras din referat Cum descarc?

Una dintre cele mai mari si expansive societati de comert cu amanuntul din Europa, Kaufland, vine si in Turda! Cel de-al nouasprezecelea hipermarket Kaufland se deschide joi, 15 februarie 2007.
Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.
Investitia din Turda se ridica la aproximativ 7,5 milioane de Euro.
Pe terenul de aproximativ 22.100 de metri patrati a fost ridicat magazinul Kaufland, pe o suprafata de 5.350 de metri patrati si o parcare pentru clienti de 355 locuri. Pana in prezent, investitia totala in tara noastra a ajuns la aproximativ 270 de milioane de Euro.
Intrarea Kaufland pe piata romaneasca a avut loc pe 13 octombrie, prin deschiderea primului hipermarket in Bucuresti, in zona Bucur Obor. In 24 noiembrie a fost inaugurat cel de-al doilea magazin Kaufland in Ramnicu Valcea si a urmat al treilea in 15 decembrie, la Ploiesti. Pe 2 februarie 2006, s-a deschis al patrulea hipermarket Kaufland in Alba Iulia. A urmat Timisoara, pe 23 februarie 2006, Baia Mare in 16 martie, Targu Mures in 11 aprilie, Galati in 4 mai, Cluj in 15 iunie, Hunedoara in 13 iulie, Satu Mare in 27 iulie, Suceava in 24 august, un al doilea magazin in Timisoara, in 12 octombrie, Targoviste in 19 octombrie, Bistrita in 2 noiembrie, Pitesti in 23 noiembrie, Bucuresti - Barbu Vacarescu in 20 decembrie 2006 si Piatra Neamt in 25 ianuarie 2007.
Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, cu peste 166.000 de angajati in intreaga Europa, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de Euro.
Concernul Kaufland este reprezentat de peste 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania. In luna martie a anului trecut a fost deschis si in Bulgaria primul magazin Kaufland.
Kaufland Romania a creat pana in momentul actual aproximativ 4.150 de noi locuri de munca, la sediul central, in magazinele din Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati, Cluj, Hunedoara, Satu Mare, Suceava, Targoviste, Bistrita, Pitesti, Piatra Neamt si Turda, precum si la noul depozit central situat in Parcul Industrial Ploiesti.


Fisiere in arhiva (1):

  • Kaufland.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!