Interviu Antreprenoriat

Extras din referat Cum descarc?

SECURYTAS a fost infiintata in anul 1998 de un grup de cadre militare decise sa-si valorifice experienta dobandita pe parcursul activitatii desfasurate in cadrul Ministerului Apararii. 
A fost autorizata sa-si desfasoare activitatea in baza prevederilor legii 18 /1996 cu autorizatia 431 P+T / 1998 avand ca obiect principal de activitate servicii de paza si protectie a bunurilor si persoanelor, transport valori, proiectare si instalari sisteme tehnice de alarmare la efractie. 
In anul 2004, SECURYTAS a obtinut de la comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala autorizatia de functionare pentru a organiza programul de calificare pentru ocupatia de agent de paza si ordine.
Conducerea societatii a hotarat in anul 2004 infiintarea a doua noi societati, urmand ca la aceste societati sa se transfere activitatile de paza si sisteme tehnice pentru a se asigura urmarirea si dezvoltarea fiecarei oportunitati. Astfel a luat fiinta SECURYTAS SYSTEMS care a preluat proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei, fiind licentiata de Inspectoratul General al Politiei cu numarul 0092 /T 10.02.2005 si SECURYTAS TEAM care a preluat serviciile de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor, serviciile de transport de bunuri si valori importante, fiind licentiata de Inspectoratul General al Politiei cu numarul 0229 /P din 24.02.2005. Activitatea de calificare in ocupatia de agent de paza si ordine se desfasoara in cadrul societatii SECURYTAS in baza autorizatiei nr 000013 / 2004. 
SECURYTAS Grup, prin domnul Nicusor Raducanu, este membru fondator al ARTS ( Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate) o organizatie non-guvernamentala si non profit, care promoveaza si protejeaza interesele membrilor sai, asigurand reprezentarea lor in raporturile cu autoritatile publice, alte asociatii, diferite institutii si organisme.
O persoana care decide sa isi inceapa propria afacere va trebui sa parcurga un drum lung, tumultos, plin de ocazii, dar si blocat de obstacole. 
Motivatia poate fi :
Dorinta de a realiza ceva propriu, numai al lui. Fiecare om doreste sa se afirme, sa-si deschida o firma pe care sa o conduca asa cum considera el ca este mai bine. Reusita firmei reprezinta confirmarea valorii celui care a creat-o, confirmarea capacitatilor de care acesta dispune.
Dorinta de a fi independent. Majoritatea oamenilor isi doresc sa fie proprii lor 
stapani, sa devina independenti atat din punctul de vedere al vietii personale cat mai ales al celei profesionale. Pentru cel care doreste sa devina intreprinzator aceasta dorinta este mai puternica decat la celelalte persoane.
Dorinta de realizare personala si profesionala. Provocarea de a-si construi 
propria afacere il ajuta sa se dezvolte ca si individ. A avea succes presupune sa faca fata 
riscurilor, nesigurantei, sa organizeze si sa conduca folosind resurse limitate.
,,Un om trebuie sa fie ceea ce poate sa fie" (Maslow) acesta este motto-ul SECURYTAS. Astfel in ierarhia necesitatilor individului, la nivelul inferior se afla necesitatea de siguranta. Obtinerea performantei are la baza satisfacerea acestor necesitati.
Pentru aceasta, grupul de firme SECURYTAS are ca scop identificarea si eliminarea pericolului potential folosind atat sisteme moderne cat si personal calificat. A fost creat astfel un SistemTehnic de Asigurare a Securitatii (S.T.A.S.).
Eficienta S.T.A.S. are la baza dialogul intre noi si clientii nostri. Pentru a putea satisface cerintele clientilor nostri, pornind de la analiza si evaluarea mediului si a riscurilor la care este supus obiectivul, urmand sa oferim solutia cea mai potrivita
Grupul de firme SECURYTAS ofera o gama completa de servicii, care se incadreaza in urmatoarele categorii:
- servicii de paza a obiectivelor, bunurilor si valorilor; 
- servicii de transport valori si insotire transporturi rutiere, feroviare, aeriene.


Fisiere in arhiva (1):

  • Interviu Antreprenoriat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!