Controlul Ierarhic al Dioxidului de Siliciu Poros prin Ajustarea PH-ului

Cuprins referat Cum descarc?

Introducere
Partea experimentala. Materiale 
Sinteza materialelor mezoporoase bimodale de SiO2
Sinteza materialelor mezoporoase bimodale de carbon
Rezultate si discutii
Caracterizarea retelelor de SiO2 bimodale
Carbon mezoporos ca replica a materialelor de SiO2
Concluzii


Extras din referat Cum descarc?

Solizii mezostructurati au o gama larga de aplicatii in cataliza, livrarea controlata a medicamentelor, tehnici de separare, dispozitive optice sau senzori.
Materialele multimodale combina beneficiile unei suprafete mari datorita micro- sau mezoporozitatii lor cu accesibilitatea datorata structurii deschise, care s-a dovedit ca imbunatateste remarcabil activitatea lor catalitica pentru moleculele mari. 
S-a folosit ca surfactant o poliamina care favorizeaza formarea de mici particule de SiO2 si crearea unei porozitati mari intre particule prin controlul judicios al pH-ului pentru favorizarea interactiunii dintre surfactantul incarcat pozitiv si precursorii SiO2 incarcati negativ.
Pe de alta parte, materialele din carbon poros cu aria de suprafata mare si volum mare al porilor prezinta interes in stocarea energiei, separare, cataliza si alte aplicatii.
Este descrisa sinteza retelei poroase bimodale de SiO2 (BSN) preparata la temperatura camerei in prezenta unui surfactant low-cost prin variatia sistematica a conditiilor de pH.
Surfactantul folosit ca sablon in sinteza materialelor de SiO2 este o poliamina cu structura R-[NH(CH2)3]3NH2.
Tetraamina, tetraetilortosilicatul (TEOS), hidroxidul de amoniu, acidul clorhidric, acidul acetic, acidul sulfuric, sucroza si acidul fluorhidric au fost folosite fara purificari suplimentare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Controlul Ierarhic al Dioxidului de Siliciu Poros prin Ajustarea PH-ului.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!