Prezentare Tehnologia Berii

Cuprins referat Cum descarc?

Definitie
Enzimele folosite in industria berii
Materiile prime folosite la fabricarea berii
Obtinerea mustului de bere (Macinarea maltului,plamadirea si zaharificarea plamezii ,filtrarea plamezii, fierberea mustului de bere, separarea borhotului de hamei si racirea mustului) 
Tehnologia fermentarii mustului de bere (fermentarea primara,fermentarea secundara ,filtrarea berii)
Imbutelierea berii
Tipuri de bere


Extras din referat Cum descarc?

Berea 
bautura alcoolica, nedistiliata
obtinuta prin fermentarea cu drojdie a unui must realizat din malt, apa si fiert cu hamei.
este un aliment datorita continutului in glucide, proteine, vitaminele B1, B6, B3, B12, PP, E, acid folic, nicotinic,potasiu, magneziu 
Cele mai importante enzime : - ?-amilaza
- maltaza 
- endo-?-glucanaza 
- endoxilanaza 
Enzimele proteolitice din malt sunt reprezentate de 2 grupe :
- endo-peptidazele (proteinaze)
- exo-peptidazele. 
Complexul de enzime oxido-reductazic cuprinde enzime ce influenteaza calitatea berii: - catalaza 
- peroxidaza 
- polifenoloxidaza


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare Tehnologia Berii.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!