Elementele vieții

Extras din referat Cum descarc?

PAMANTUL: Sa ma prezint  eu sunt Pamantul, a treia planeta a Sistemului Solar. Creatorul m-a facut ca sa fiu izvorul vietii, sa fiu suportul tuturor tansformarilor care se petrec de la nastere pana la moarte. Ce este nasterea- Ce este  moartea- Ce este viata- Un perpetuum pe care , in marea infinitate a timpului, nu il va defini nimeni, niciodata.
APA:  Eu sunt apa cea generatoare de viata. Am fost creeata ca sa port in mine marea taina a evolutiei, de la algele marine si amibele monocelulare, la cele mai evoluate structuri, sunt sangele care circula prin venele cuvantatoarelor si necuvantatoarelor, insufletitelor si neinsufletitelor.
AERUL: Trebuia sa ies la lumina, sa respir, sa zburd, sa mangaii obrazul copiilor si sa va fac cunoscut parfumul florilor. Sa curatesc plamanii  planetei. Fara mine nu ati fi cunoscut mirosul de iarba cruda, si nici adierea vantului de primavara  eu sunt aerul care va inconjoara.


Fisiere in arhiva (1):

  • Elementele vietii.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!