Difuzia Apei Intr-un Butoi de Vin in Timpul Imbatranirii Lemnului

Extras din referat Cum descarc?

In timpul imbatranirii unui butoi cilindric in care se afla vin rosu , cantitati mici de apa difuzeaza prin lemn si se evapora.
Presupunand ca toata suprafata butoiului e disponibila pentru transfer de masa , trebuie obtinuta o expresie pentru rata de evaporare.
Se va scrie un program in matlab care va discuta infulenta lungimii , razei, grosimii lemnului, fractia de apa de la interiorul si exteriorul butoiului.
Se presupune ca butoiul este un cilindru perfect iar apa difuzeaza prin toata suprafata butoiului.
Din moment ce grosimea lemnului este mult mai mica decat grosimea butoiului efectiv, putem folosi coordonatele rectangulare pentru a simula transportul de apa prin lemn cu o ecuatie de continuitate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Difuzia Apei Intr-un Butoi de Vin in Timpul Imbatranirii Lemnului.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!