Windows Media Player

Extras din referat Cum descarc?

Exista numeroase instrumente pentru redarea audio sau pentru crearea elementelor audio necesare aplicatiilor multimedia sau Web. Majoritatea browserelor au fie functionalitate integrata care le face capabile sa redea numeroase formate audio (WAV sau MP3), fie pot integra aceasta functionalitate la configurare ca pe o componenta independenta integrabila. Cele mai raspandite sunt RealPlayer si Microsoft Media Player.
Windows Media Player este un player dar si o biblioteca de media digitale dezvoltat de Microsoft, care serveste la redarea de fisiere audio, video si de imagini pe calculatoare personale care ruleaza Microsoft Windows. Formatele de fisiere implicite sunt Windows Media Video (.wmv), Windows Media Audio (.wma) si ASF (Advanced Systems Format) si suporta formatul XML propriu de lista de redare, denumit Windows Playlist (WPL). Windows Media Player mai poate  folosi tehnologia Windows Media Digital Rights Management, care permite distribuitorilor de continut digital sa controleze accesul la continutul digital oferit.
De asemenea, Windows Media Player  ofera si poaibilitatea de creare a listelor de redare dinamice (playlist) , automate pe baza unor criterii personalizabile. 
Windows Media Player  ofera consumatorilor modalitati mai rapide si mai flexibile pentru a se bucura de continutul digital. Cu noile facilitati, managementul bibliotecilor media este lipsit de orice efort, chiar si pentru cele mai largi colectii. Cu integrarea accesului la serviciile populare cu abonament, va fi mult mai usor pentru consumatori sa descopere si sa se bucure de continut, putand alege dintr-o gama foarte larga disponibila. Au fost imbunatatite facilitatile integrate pentru inscriptionarea de CD-uri. Windows Media Player suporta  dispozitive, de la playere DVD, playere portabile si sisteme audio pentru autovehicule pana la dispozitivele Pocket PC, telefoanele mobile si receptoarelemaudiomdigitale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Windows Media Player.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!