Windows Media Player

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Exista numeroase instrumente pentru redarea audio sau pentru crearea elementelor audio necesare aplicatiilor multimedia sau Web. Majoritatea browserelor au fie functionalitate integrata care le face capabile sa redea numeroase formate audio (WAV sau MP3), fie pot integra aceasta functionalitate la configurare ca pe o componenta independenta integrabila. Cele mai raspandite sunt RealPlayer si Microsoft Media Player.

Windows Media Player este un player dar si o biblioteca de media digitale dezvoltat de Microsoft, care serveste la redarea de fisiere audio, video si de imagini pe calculatoare personale care ruleaza Microsoft Windows. Formatele de fisiere implicite sunt Windows Media Video (.wmv), Windows Media Audio (.wma) si ASF (Advanced Systems Format) si suporta formatul XML propriu de lista de redare, denumit Windows Playlist (WPL). Windows Media Player mai poate folosi tehnologia Windows Media Digital Rights Management, care permite distribuitorilor de continut digital sa controleze accesul la continutul digital oferit.

De asemenea, Windows Media Player ofera si poaibilitatea de creare a listelor de redare dinamice (playlist) , automate pe baza unor criterii personalizabile.

Windows Media Player ofera consumatorilor modalitati mai rapide si mai flexibile pentru a se bucura de continutul digital. Cu noile facilitati, managementul bibliotecilor media este lipsit de orice efort, chiar si pentru cele mai largi colectii. Cu integrarea accesului la serviciile populare cu abonament, va fi mult mai usor pentru consumatori sa descopere si sa se bucure de continut, putand alege dintr-o gama foarte larga disponibila. Au fost imbunatatite facilitatile integrate pentru inscriptionarea de CD-uri. Windows Media Player suporta dispozitive, de la playere DVD, playere portabile si sisteme audio pentru autovehicule pana la dispozitivele Pocket PC, telefoanele mobile si receptoarelemaudiomdigitale.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Windows Media Player.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
1 318 cuvinte
Nr caractere:
7 152 caractere
Marime:
1.69MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
calculator, microsoft
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!