Testul Turing

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Inteligenta artificiala reprezinta un domeniu al stiintei calculatoarelor care s-a constituit in scopul emularii comportamentului inteligent la masini, in speta la calculatoare.

Constituirea ca domeniu stiintific autonom, cu obiect de studiu propriu, cu metode si tehnici de lucru specifice s-a realizat la inceputul anilor '50, urmare a dezvoltarii si maturizarii cercetarilor proprii, precum si a sprijinului de care a beneficiat inteligenta artificiala din partea unor domenii conexe, precum: matematica, psihologia, fiziologia, in special a creierului.

E clar ca, daca n-ar fi existat calculatoarele, atunci nu s-ar fi povestit astazi despre inteligenta artificiala. Sau s-ar fi povestit in romane SF. Deci, originea inteligentei artificiale ca ramura a informaticii se ascunde cam prin anii constructiei primelor calculatoare electronice, adica in momentul in care omul si-a pus problema: cit de puternice pot fi aceste unelte noi, capabile sa efectueze calcule complicate? Pot fi ele facute sa gindeasca?

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Testul Turing.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
743 cuvinte
Nr caractere:
3 645 caractere
Marime:
8.77KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
informatica, inteligenta artificiala
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!