Sql - Front

Extras din referat Cum descarc?

SQL-Front e un stand-alone MySQL tool care simplifica crearea si schimbarea oricarui obiect de baza de date, adaugand sau schimband oricare inregistrare si o multime de alte facilitati care ajuta la proiectarea si programarea aplicatiilor cu acces la baza de date din toate limbajele de programare.Acest program este usor de folosit cu o interfata foarte puternica. Multimea elementelor vizuale diferite permite o navigare usoara si schimbari rapide. Chiar daca utilizatorul nu stie Short Query Language(SQL), SQL-Front preia treaba asta, dar permite utilizatorului de a invata prin vizualizarea codului SQL. Din cauza interfetei simple si intuitive devine un program foarte accesibil si pentru cei incepatori care nu au cunostinte de baza in SQL, dar totodata permite si pentru avansati sa faca tot ce au nevoie.Interfata bazata pe dialoguri e tradusa in mai mult de 30 de limbi. SQL-Front devine un tool de MySQL foarte puternic din cauza ca permite programatorului sa faca tot ce are nevoie, fara a-si face probleme cu incompatibilitatile de diferite versiuni MySQL, sau pierzand timpul cu asteptarea unui raspuns de la baza de date.
Se concentreaza direct ce vrea utilizatorul: sa creeze aplicatia lui de baza de date.Facilitatile pe care le are sunt organizate intr-o singura aplicatie Windows care usureaza gasirea rapida a fiecarei facilitate. Nu depinde de versiunea Windows -ului, de limbajul nativ a utilizatorului sau de MySQL - ul instalat.
"SQL-Front lasa succesul programatorului, problemele rezolva el".
Grad mare de compatibilitate: - Suporta bazele de date MySQL incepand de la versiunea 3.23
- Acces direct al bazei de date fara a folosi MySQL DLL pentru a reduce problemele de instalare si conexiune
- Daca se doreste, se poate utiliza MySQL DLL pentru a accesa baza de date si astfel va fii compatibil si pentru viitoarele versiuni
- Daca ISP-ul interzice accesarea externa a bazei de date, totusi exista un tunel HTTP care poate fi folosit pentru a avea acces la baza de date
- Suportul Drag&Drop si Copy&Paste
- Utilizarea interna si intensa a Windows API pentru a fi siguri de compatibilitatea cu viitoarele versiuni WindowsEste usor de folosit:


Fisiere in arhiva (1):

  • Sql - Front.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!