Retele de Tip Internet - SiprNet, FidoNet, Internet

Extras din referat Cum descarc?

In 1994, Comunitatea de informatii din SUA a elaborat si implementat propriul sau << intranet >> intelink. Este o colectie securizata, performanta si in continua dezvoltare, de retele bazate pe tehnologie web care utilizeaza browsere web standard, precum Netscape Navigator si Internet Explorer. Intelink foloseste tehnologii de retea avansate pentru culegerea, analiza, protectia si difuzarea de date clasificare si tipuri de servicii dintre cele mai cunoscute fiind:Intelink - S, o baza de date secreta (SIPRnet) 
SPIRnet - constituie principala legatura de comunicatii pentru comandantii militari si cei care actioneaza pe pamant, mare si aer;
Protocolul secret Internet Network Router (SIPRNET) 
Secret Internet Protocol Router Network (SIPRNet) este un sistem interconectat de retele de calculatoare folosite de Statele Unite Departamentul Apararii si Departamentul de Stat al SUA pentru a transmite informatii clasificate (pana la si inclusiv informatii clasificate SECRET ), prin intermediul TCP / IP protocol suita intr-un mediu complet securizat . 
De asemenea, Secret Internet Protocol Router Network (SIPRNet), ofera servicii, cum ar fi hipertext de acces de documente si posta electronica . 
Concret, Secret Internet Protocol Router Network (SIPRNET) este Departamentul de cea mai mare retea de aparare pentru schimbul de informatii clasificate si mesaje la nivel SECRET. 
Acesta sustine comanda globala si Sistemul de control, de Aparare Mesaj Sistem, si numeroase alte clasificate lupta si aplicatii de planificare. 
Desi SIPRNET utilizeaza aceleasi proceduri ca de comunicatii pe Internet, le-a dedicat si criptate linii care sunt separate de toate celelalte sisteme de comunicatii. Este omologul secret al sensibile dar neclasificate Internet Protocol router Network (NIPRNET) care prevede o interoperabilitate pentru a combate si a aplicatiilor de asistenta neclasificate acces controlat la Internet. 
Accesul la SIPRNET necesita un nivel de securitate SECRET sau mai mare si pentru cine are nevoie de informatii ce sunt disponibile numai pe SIPRNET.


Fisiere in arhiva (1):

  • Retele de Tip Internet - SiprNet, FidoNet, Internet.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!