Realizarea unei Oferte Competitive in Mediul Concurential

Extras din referat Cum descarc?

Website de prezentare
Website-ul de prezentare este cea mai des utilizata forma de comunicare a informatiilor specifice unei entitati pe internet. Motivatia construirii unui website este aceea de a informa utililizatorii interesati. Domeniul educational necesita o componenta puternica de informare a tinerilor studenti, consolidata dupa necesitatile proprii de informare, astfel incat la nivel superior se impune construirea unor domenii/site-uri in sprijinul comunicari "Universitate - Student". Un site este realizat in scopul de a oferi informatii relevante despre activitatea didactica si stiintifica a universitatilor, precum a altor activitati socio-culturale, destinate studentilor cu precadere. Practic, un site reprezinta o carte de vizita pentru orice universitate. Avantajele realizarii unui website de prezentare sunt numeroase, existenta acestuia reflecta seriozitate si profesionalism1, precum si o extindere ideala a oricarei forme de promovare2, costurile de realizare si intretinere fiind extrem de scazute, iar usurinta si viteza, cu care informatiile furnizate devin accesibile publicului, asigura un interes constant pentru utilizator. Website-ul de prezentare reprezinta o componenta vitala a prezentei online. In contextul actual de dezvoltare si aliniere la standardele internationale, multe universitati aleg sa investeasca in acest tip de comunicare si informare, pentru a-si prezenta online produsele educationale si/sau serviciile alocate domeniului. 
Elementele de continut aferente unui site, sunt dupa cum urmeaza : 
o Descrierea activitatii universitatii 
o Pachetele educationale oferite (produse si/sau servicii), 
o Galerie de imagini/clipuri cu campusul universitar, biblioteca, cantina, sala de sport, sala de conferinte, etc. 
o Modalitati de contact (adresa, numere de telefon, adresa de email, plus un formular de contact online) 
2. Website-ul unei universitati
Cum se realizeaza un site web:
Analizarea unui site web este primul si cel mai important pas, in procesul de proiectare a site-ului web. Este nevoie de raspuns la intrebari mai multe despre site-ul care va fi creat. Acesta va ofera un plan de urmat, atunci cand se proiecteaza site-dumneavoastra.
Raspundeti la urmatoarele sase intrebari despre site-ul dumneavoastra pentru dezvoltarea si imbunatatirea resurselor de comunicare si informare online. Resurse pentru a va ajuta in planificarea site-ului dumneavoastra
1 - De ce ati crea acest site? - Care sunt obiectivele pentru care doriti sa realizati un site?
2 - Cine este publicul dvs. tinta? - Care este publicul tinta vizat?
3 - De ce tip de site aveti nevoie? -Ce tipuri de informatii doriti sa furnizati?
4 - Cum puteti comunica eficient? - Ce tipuri de comunicare cu utilizatorii doriti sa abordati? 
5 - De ce informatii aveti nevoie? - Ce modalitati de acces permiteti in sprijinul utilizarii infromatiilor postate?
6 - Ce fel de continut va fi inclus? - Care este sursa de colectare a informatiilor grafice in vederea prezentarii site-ului? 
Pentru proiectarea unui site e nevoie sa raspunzi la cateva dintre intrebarile urmatoare:
De ce ati crea acest site?
Raspunsul este foarte important. Aceasta va determina continutul, proiectarea si dezvoltarea de pagini. Nu este nevoie sa stim unele informatii interesante pe care doriti sa le impartasit?
Un alt mod de a gandi cu privire la aceasta intrebare este ceea ce este scopul acestui site? Este pentru a distra, instrui, informa, convinge, vinde sau prezenta? Raspunsul va va oferi cu directie si sa se concentreze in timp ce designul site-ului si ajuta sa dezvolte tema.
Cine este publicul tau tinta?
Ce tip de vizitatori nu vreau sa atrag pe site? Care sunt caracteristicile demografice ale publicului? Ceea ce va fi in functie de varsta, sex si educatie? Vor cauta site-ul pentru ca are interes special, nu acelasi tip de lucruri sau sunt in cautarea de informatii specifice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Realizarea unei Oferte Competitive in Mediul Concurential.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!