Principalele caracteristici ale unui instrument software pentru modelarea proceselor organizaționale

Extras din referat Cum descarc?

Am ales aplicatia SeniorERP care are urmatoarele caracteristici principale: 
Ofera flexibilitate - aplicatia poate rula si pe conexiuni mai putin performante datorita mecanismului de compresie a datelor. Oferind flexibilitate, aceasta aplicatie poate fi folosita de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu. Sistemul poate fi configurat in functie de infrastructura clientului, beneficiind de flexibilitatea oferita de Windows Communication Foundation.
Interoperabilitate - caracterul de aplicatie deschisa catre alte sisteme este data de arhitectura de tip SOA (Service Oriented Arhitecture).
Operare Online - SeniorERP este un sistem ERP construit pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizat pentru interconectare prin Internet.
Scalabilitate - Scalabilitatea solutiei este virtual conditionata doar de infrastructura hardware si de capacitatile canalelor de comunicatie. SeniorERP urmeaza principiul "pay as you grow ", oferind posibilitatea extinderii atat pe orizontala, ca volum de lucru, cat si pe verticala, ca numar de functionalitati.
Serverul de aplicatie SeniorERP este optimizat pentru a beneficia de noile capabilitati oferite, menite sa ridice substantial standardele de performanta si securitate precedente, in conditiile minimizarii timpilor pierduti in administrarea si mentenenata sistemului. Scopul final al acestei configuratii este de a oferi un sistem ERP puternic, centralizat, capabil de fi accesat in conditii de siguranta maxima de la distanta, de a oferi capabilitati intuitive si sigure de vizualizare, partajare si operare asupra informatiilor in timp real, usor de administrat, cu costuri reduse de intretinere, deschis spre a comunica cu alte sisteme.


Fisiere in arhiva (1):

  • Principalele caracteristici ale unui instrument software pentru modelarea proceselor organizationale.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

http://www.seniorerp.ro/senior_erp
http://www.seniorerp.ro/cs-docs/Prezentare_SeniorERP_2011.pdf


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!