Principalele caracteristici ale unui instrument software pentru modelarea proceselor organizaționale

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Am ales aplicatia SeniorERP care are urmatoarele caracteristici principale:

Ofera flexibilitate - aplicatia poate rula si pe conexiuni mai putin performante datorita mecanismului de compresie a datelor. Oferind flexibilitate, aceasta aplicatie poate fi folosita de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu. Sistemul poate fi configurat in functie de infrastructura clientului, beneficiind de flexibilitatea oferita de Windows Communication Foundation.

Interoperabilitate - caracterul de aplicatie deschisa catre alte sisteme este data de arhitectura de tip SOA (Service Oriented Arhitecture).

Operare Online - SeniorERP este un sistem ERP construit pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizat pentru interconectare prin Internet.

Scalabilitate - Scalabilitatea solutiei este virtual conditionata doar de infrastructura hardware si de capacitatile canalelor de comunicatie. SeniorERP urmeaza principiul "pay as you grow ", oferind posibilitatea extinderii atat pe orizontala, ca volum de lucru, cat si pe verticala, ca numar de functionalitati.

Serverul de aplicatie SeniorERP este optimizat pentru a beneficia de noile capabilitati oferite, menite sa ridice substantial standardele de performanta si securitate precedente, in conditiile minimizarii timpilor pierduti in administrarea si mentenenata sistemului. Scopul final al acestei configuratii este de a oferi un sistem ERP puternic, centralizat, capabil de fi accesat in conditii de siguranta maxima de la distanta, de a oferi capabilitati intuitive si sigure de vizualizare, partajare si operare asupra informatiilor in timp real, usor de administrat, cu costuri reduse de intretinere, deschis spre a comunica cu alte sisteme.

Bibliografie:

http://www.seniorerp.ro/senior_erp

http://www.seniorerp.ro/cs-docs/Prezentare_SeniorERP_2011.pdf

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Principalele caracteristici ale unui instrument software pentru modelarea proceselor organizationale.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
1 pagini
Imagini extrase:
1 imagini
Nr cuvinte:
296 cuvinte
Nr caractere:
1 728 caractere
Marime:
13.24KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
flexibilitate, management
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!