Pot Calculatoarele sa Invete cu Adevarat

Extras din referat Cum descarc?

Pentru a-mi sustine parerea, inca de la inceput, as dori sa spun ca acestea sunt "masinarii create de om". Daca ar fi sa aleg un lucru care sa descrie in totalitate calculatoarele dupa functia lor, mi-as dori sa spun: calculatorele sunt facute, in primul rand sa te  ajute, dar este o trasatura adevarta partial. Calculatorele nu gandesc, doar fac operatii matematice la o viteza imposibila pentru creierul uman. Asadar, interactiunea cu ele se rezuma la interactiunea cu niste programe, adica tot creatie umana.
Eu am observat, ca oamenii tind sa-si trateze calculatorul ca pe o persoana umana: "Lasa-l ca gandeste!", "A murit!" sau "E prea batran!". Toti spunem asta, dovada ca avem reactii umane la o masinarie. 
Uneori ma gandesc ca pc-urile te fac sa te simti prost daca nu le cunosti. Cum adica "te fac sa te simti prost"? Spre exemplu, asezati-va in fata unui calculator, porniti un program nou sau un sistem de operare cu care nu sunteti acomodati si folositi-le. Rezultatul va fi o catastrofa daca nu aveti experienta de IT si altceva nu veti putea face decat sa va minunati de culorile interesante de pe monitor. Invariabil apar sentimente de neputinta, nervozitate si jignire


Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!