Pot calculatoarele să învețe cu adevărat

Extras din referat Cum descarc?

Pentru a-mi sustine parerea, inca de la inceput, as dori sa spun ca acestea sunt "masinarii create de om". Daca ar fi sa aleg un lucru care sa descrie in totalitate calculatoarele dupa functia lor, mi-as dori sa spun: calculatorele sunt facute, in primul rand sa te  ajute, dar este o trasatura adevarta partial. Calculatorele nu gandesc, doar fac operatii matematice la o viteza imposibila pentru creierul uman. Asadar, interactiunea cu ele se rezuma la interactiunea cu niste programe, adica tot creatie umana.
Eu am observat, ca oamenii tind sa-si trateze calculatorul ca pe o persoana umana: "Lasa-l ca gandeste!", "A murit!" sau "E prea batran!". Toti spunem asta, dovada ca avem reactii umane la o masinarie. 
Uneori ma gandesc ca pc-urile te fac sa te simti prost daca nu le cunosti. Cum adica "te fac sa te simti prost"? Spre exemplu, asezati-va in fata unui calculator, porniti un program nou sau un sistem de operare cu care nu sunteti acomodati si folositi-le. Rezultatul va fi o catastrofa daca nu aveti experienta de IT si altceva nu veti putea face decat sa va minunati de culorile interesante de pe monitor. Invariabil apar sentimente de neputinta, nervozitate si jignire


Fisiere in arhiva (1):

  • Pot Calculatoarele sa Invete cu Adevarat.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!