Monitorul

Extras din referat Cum descarc?

Computerul a schimbat societatea in moduri pe care nimeni nu si le putea imagina acum 20 de ani. Totusi, aceasta revolutie este inca in perioada ,,copilariei" sale, daca putem sa-i spunem asa, iar ritmul schimbarilor este inca unul accelerat. Noile tipuri de computere, de telecomunicatii, tehnologiile aparute promit schimbari profunde a modurilor in care lucram, comunicam,  invatam sau ne conducem afacerile.
Prin urmare majoritatea oamenilor folosesc calculatoarele la serviciu pentru a accesa informatia. Utilizatorii care au calculatoare acasa le folosesc atat pentru managementul datelor personale cat si pentru distractia de care au nevoie. Oamenii de stiinta folosesc computerele pentru a deveni mai eficienti. Studentii pot utiliza calculatoarele intr-o multime de feluri, de la cautarea de informatii pe Internet pana la realizarea de proiecte sau creearea de articole.
Un PC este un instrument cu posibilitati multiple de utilizare construit in jurul unui microprocesor. Are foarte multe componente care lucreaza impreuna si este considerat ,, un instrument cu posibilitati multiple de utilizare", deoarece sunt enorm de multe activitati care se pot baza pe utilizarea unui calculator: cercetare, simulati, studii, analize de date, prelucrari de date, comunicare pe Internet, etc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Monitorul.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!