Instrumente software pentru afaceri

Previzualizare referat:

Extras din referat:

HouseHelp" este un site web creat pentru compania cu acelasi nume, avand ca obiect de activitate efectuarea unor servicii pentru persoane ocupate care nu au timp pentru activitatile zilnice necesare in casa.

Site-ul a fost realizat in Microsoft FrontPage 2003. FrontPage este un editor HTML profesional pentru design-ul, codarea si dezvoltarea de siteuri web, pagini web cat si pentru aplicatii web. Un site web este o colectie de pagini, imagini, documente, fisiere multimedia si alte fisiere, toate asociate unei pagini principale (home page).Site-urile web sunt stocate pe un server web sau pe calculatorul local.

Site-ul este alcatuit din 6 pagini si anume : Pagina de start(Home Page), Servicii&Tarife, , Comenzi, Reclamatii&Sugestii, Contact si Linkuri-utile. Toate aceste pagini sunt conectate intre ele prin hyperlink-uri (Insert - Hyperlink).

Pentru formatarea fonturilor se utilizeaza Format - Font, optiune care cuprinde tipul fontului, stilul si marimea, culoarea (predefinita sau definita de utilizator), efecte (subliniere, clipire, marcare, etc.) , o fereastra de previzualizare cat si un al doilea tab care cuprinde optiuni pentru spatierea fonturilor.

Pentru formatarea paragrafelor se utilizeaza Format- Paragraph care permite alinierea, indentarea si spatierea textului din cadrul unui paragraf.

Butoanele de navigare au fost introduce din meniul Insert - Interactive Buttons. Am folosit modelul "Metal Tab 6", textul fiind modificat avand ca font Rockwell, Font Style Bold, si marimea de 11 pt.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Instrumente software pentru afaceri.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
688 cuvinte
Nr caractere:
4 039 caractere
Marime:
478.31KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Calculatoare
Tag-uri:
afaceri, software, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Calculatoare
Sus!