Instrumente software pentru afaceri

Extras din referat Cum descarc?

HouseHelp" este un site web creat pentru compania cu acelasi nume, avand ca obiect de activitate efectuarea unor servicii pentru persoane ocupate care nu au timp pentru activitatile zilnice necesare in casa.
Site-ul a fost realizat in Microsoft FrontPage 2003. FrontPage este un editor HTML profesional pentru design-ul, codarea si dezvoltarea de siteuri web, pagini web cat si pentru aplicatii web. Un site web este o colectie de pagini, imagini, documente, fisiere multimedia si alte fisiere, toate asociate unei pagini principale (home page).Site-urile web sunt stocate pe un server web sau pe calculatorul local. 
Site-ul este alcatuit din 6 pagini si anume : Pagina de start(Home Page), Servicii&Tarife, , Comenzi, Reclamatii&Sugestii, Contact si Linkuri-utile. Toate aceste pagini sunt conectate intre ele prin hyperlink-uri (Insert - Hyperlink).
Pentru formatarea fonturilor se utilizeaza Format - Font, optiune care cuprinde tipul fontului, stilul si marimea, culoarea (predefinita sau definita de utilizator), efecte (subliniere, clipire, marcare, etc.) , o fereastra de previzualizare cat si un al doilea tab care cuprinde optiuni pentru spatierea fonturilor.
Pentru formatarea paragrafelor se utilizeaza Format- Paragraph care permite alinierea, indentarea si spatierea textului din cadrul unui paragraf.
Butoanele de navigare au fost introduce din meniul Insert - Interactive Buttons. Am folosit modelul "Metal Tab 6", textul fiind modificat avand ca font Rockwell, Font Style Bold, si marimea de 11 pt.


Fisiere in arhiva (1):

  • Instrumente software pentru afaceri.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!