Instalarea Sistemului de Operare MAC OS

Extras din referat Cum descarc?

Mac OS (Mac Operating System) este un sistem de operare (SO) produs de firma Apple Inc. (Apple) pentru computerele sale.
Lansat in 1984 impreuna cu primele calculatoare de tip Macintosh, Mac OS a fost primul sistem de operare cu succes comercial si bazat pe o interfata grafica (Graphic User Interface, GUI). Mac OS, sau MacIntosh Operating System, reprezinta o serie de sisteme de operare cu interfata grafica, proiectata de firma Apple (nume anterior: Apple Computer) pentru gama sa de computere de tip Macintosh. 
INSTALAREA MAC OS
Pasul 1 
DVD-ul de instalare in unitatea DVD ROM. Selectati in BIOS-ul sistemului de calcul DVD-ul ca prim dispozitiv de bootare. Introduceti


Fisiere in arhiva (1):

  • Instalarea Sistemului de Operare MAC OS.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!