Influienta internetului asupra lumii moderne

Extras din referat Cum descarc?

Influenta Internetului asupra lumii moderne este coplesitoare. In anii '90 Internetul a evoluat de la o tehnologie incitanta, cunoscuta de putini la ceva atat de raspandit, incat multi oameni de astazi nu isi pot concepe viata fara el. Dar cum functioneaza Internetul?
Introducere
World Wide Web-ul este un fir puternic ce uneste intreaga lume, unul care ne permite sa raspandim informatia ca niciodata pana acum.
Avantajele pe care ni le ofera accesul la atat de multe informatii sunt nenumarate si, in ciuda faptului ca niste probleme au inceput sa apara, locul Internetului in viata noastra de zi cu zi nu poate fi negat. Acum putem accesa Internetul de la propriul calculator de acasa, de la birou, de pe laptop sau telefon. In ciuda acestei stranse legaturi, multi oameni nu stiu exact ce este Internetul si cum functioneaza in fapt. Acest ghid exploreaza intrebarile lor incepand cu un scurt istoric.


Fisiere in arhiva (1):

  • Influienta internetului asupra lumii moderne.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!