Influența tehnologiilor Web asupra sistemelor ERP

Extras din referat Cum descarc?

Studiul sistemelor informationale se afla la intersectia mai multor domenii (tehnologii informationale, management, sistemica, contabilitate si gestiune, analiza si proiectare, cultura organizationala), constituind o adevarata provocare pentru cei care incearca sa-l patrunda. Literatura de specialitate apreciaza ca acestea reprezinta o componenta esentiala in orice program de studii din economie si administrarea afacerilor.
Un sistem informational este o combinatie organizata de oameni, echipamente, programe de aplicatii, retele de comunicatii, date, politici si proceduri care acumuleaza, regasesc, prelucreaza si disemineaza informatii intr-o organizatie. Oamenii se bazeaza pe sistemele informatice moderne pentru a comunica intre ei, folosind o diversitate de dispozitive (hardware/echipamente), instructiuni si proceduri de prelucrare a datelor (software/programe), canale de comunicatii (retele) si datele stocate.
Exista trei motive pe care se fundamenteaza aplicarea in economie a tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Acestea se regasesc in trei roluri fundamentale pe care sistemele informationale le joaca in asigurarea succesului unei organizatii, si anume:
- suport pentru activitatile si procesele operationale ale organizatiei;
- suport decizional pentru angajatii si managerii acesteia;
- suport pentru strategiile legate de avantajul competitiv.
ERP integreaza toate procesele economice: productie, distributie, contabilitate, financiar, personal, stocuri, service si mentenanta, logistica, gestiune de proiecte, oferind accesabilitate, vizibilitate si consistenta informationala in intreaga organizatie. ERP inseamna integrarea tuturor aplicatiilor intr-o solutie globala, acoperind toate procesele intercorelate ce concretizeaza activitatea organizatiei, eliminand granitele dintre departamente si delimitarile functionale, ca si pe cele ale organizatiei cu mediul si oferind posibilitati de lucru multiutilizator, multiscop si multispatiu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Influenta tehnologiilor Web asupra sistemelor ERP.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

www.erp.com
www.centruldecalcul.ro
www.erpanalysts.com
www.ccisalaj.ro
www.docstoc.com


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!