Identificarea unei Probleme si Gasirea unei Solutii

Cuprins referat Cum descarc?

CUPRINS
Capitolul 1: Prezentarea generala 2 
-Despre Help Net 2 
-Produse 6
-Alte Servicii 6 
-Servicii 6
-Contact 7
Capitolul 2:Identificarea si definirea problemelor 8
Capitolul 3: Prezentarea solutiilor pentru rezolvarea problemelor 9


Extras din referat Cum descarc?

Despre Help Net:
Help Net este o companie 100% romaneasca, nascuta in 1998 ca proiect de absolvire a unui Program de Executive MBA. Dintr-o idee de mare inspiratie pe hartie, s-a transformat intr-unul dintre cele mai de succes business-uri romanesti la ora actuala. "Integrarea verticala a unui distribuitor de produse farmaceutice" a fost titlul lucrarii de disertatie pe care studenta Isabelle Iacob, la vremea aceea Director de Marketing al distribuitorului de produse farmaceutice Farmexim, l-a prezentat la absolvirea Programului de Executive MBA al ASEBUSS, The Romanian-American Business School in Bucharest, Romania.
Construirea brandului a fost primul moment esential in dezvoltarea afacerii Help Net si pozitionarea companiei in piata. Nu a fost o reteta clasica sau comoda sau care macar sa isi dovedeasca intr-o oarecare masura succesul la public. Noi am adus ceva nou in aceasta piata, am fost indrazneti si am castigat. Help Net a ridicat foarte mult stacheta - avem standarde inalte care au in centru interesul pentru sanatatea sau educarea 
~2~
oamenilor, angajatii nostri sau programele de responsabilitate sociala
Numele si logo-ul viitorului lant de farmacii Help Net a fost ales dupa ce am hotarat ca ceea ce ne reprezinta este in primul rand apropierea pe care o avem fata de pacienti. Am dorit ca pacientii nostri sa stie de la bun inceput ca in farmaciile noastre gasesc intotdeauna ajutorul de care au nevoie. De aceea am ales numele de Help Net, pentru ca inca de la inceput strategia noastra de marketing si comunicare a fost concentrata pe nevoile pacientului si ne-am indreptat in consecinta spre un nume care sa sugereze ca suntem aici cand au nevoie si suntem intotdeauna pregatiti sa-i primim profesionist. Limba engleza a fost mai generoasa decat limba romana si ne-a lasat o mai mare libertate pentru jocuri de cuvinte - farmaciile "Reteaua de ajutor" nu ar fi comunicat deloc mesajul nostru catre public, iata si motivatia alegerii unui nume intr-o limba straina. in timp Help Net a devenit un brand cu notorietate, construit cu pasiune si coerenta, cu o identitate puternica a carei reteta nu poate fi delimitata de logo, sau doar de nume, ea incorporand o serie de elemente tangibile si intangibile. Promisiunea noastra si atunci si acum reprezinta valorile si viziunea companiei noastre, dedicate starii de bine a pacientilor nostri.


Fisiere in arhiva (4):

  • Identificarea unei Probleme si Gasirea unei Solutii
    • Capitolul 1.docx
    • Capitolul 2.docx
    • Capitolul 3.docx
    • CUPRINS.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!