Domo

Extras din referat Cum descarc?

Tema de casa nr.1
http://www.domo.ro
1. Functionalitatea site-ului
Site-ul este realizat de catre compania DOMO cu scopul de a-si indeplini viziunea, si anume, sa fie prezenta in fiecare casa din Romania, cu orice fel de aparatura din portofoliul ei de produse, pe care o comercializeaza. Prin crearea acestui site, DOMO reuseste sa fie mai aproape de clienti in orice moment al zilei, acestia avand oricand posibilitatea de a comanda online produsele dorite, de a plati online, de a-si rezerva produsele dorite in magazinul selectat, daca acesta se afla in stoc si deasemenea, acesta poate afla de pe site despre ofertele din magazinele DOMO. 
Produsele comercializate de compania DOMO sunt impartite pe categorii: Televizoare & Home Cinema, Laptopuri & Tablete, PC & Print & Retelistica, Gaming & Multimedia, Telefoane, Foto Video & Optica, Aparate frigorifice, Masini spalat & Uscatoare, Aparate de gatit & Hote, Climatizare & Incalzire, Aspiratoare, Electrocasnice mici, Ingrijire personala, Car & Audio & Hi-Fi, Sport & Sanatate, Jucarii & Articole bebe, Bricolaj & Electrice. 
Clientul poate beneficia si de service online, sau de alte servicii, cum ar fi: servicii de asigurari, rezervari bilete pentru diverse evenimente, comanda online pentru tiparirea unor fotografii.Deasemenea, pe site se pot vedea adresele magazinelor DOMO din fiecare judet din tara, se poate realiza o afiliere a utilizatorului, sau acesta poate intra pe blogul DOMO pentru a vedea parerea utilizatorilor despre diferite produse.
Publicul tinta este reprezentat de persoanele care au acces la internet, care nu dispun de foarte mult timp liber pentru a cauta produsele electronice si electrocasnice dorite in magazine, care doresc sa isi faca asigurare RCA, pentru locuinta sau pentru calatorie, care vor sa isi rezerve bilete pentru anumite evenimente, sau care vor sa tipareasca fotografii.
2. Arhitectura site-ului
Site-ul este format dintr-o singura pagina, cu bara de defilare verticala. Aceasta contine mai multe cadre:
- Unul tip slide, care permite vizualizarea reducerilor si a ofertelor prin selectarea slide-ului aferent categoriei din care face parte produsul. Acest cadru contine un buton de defilare a slide-urilor si unul pentru selectarea slide-ului dorit a fi vizualizat.
- Un cadru pentru serviciile DOMO, care contine linkuri pentru fiecare serviciu oferit
- Un cadru cu legaturi de conectare pe blogul DOMO, pentru aplicatii android sau pentru facebook.


Fisiere in arhiva (1):

  • Domo.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!