Dezvoltarea unui Sistem Software pentru un Amanet

Cuprins referat Cum descarc?

Cuprins Pag.1
1 Cerintele sistemului Pag.2
2 Alcatuirea sistemului Pag.3
3 Diagrame Pag.4
3.1 Diagrama cazurilor de utilizare Pag.4
3.2 Diagrama de clase Pag.5
3.3 Diagrama de stare: Pag.6
3.4 Asocieri mutual exclusive Pag.7
3.5.5 Diagramele de activitate Pag.8
3.6.6 Diagramele de secventa Pag.9


Extras din referat Cum descarc?

Amanet
1.Cerintele sistemului:
Se doreste dezvoltarea unui sistem software pentru un amanet.In acest proiect sunt exemplificate grafic cateva diagrame cu ajutorul limbajului UML.Limbajul UML este un limbaj standard pentru descrierea de modele si specificatii pentru software.
Sistemul ce urmeaza a fi prezentat va fi folosit pentru gestionarea clientiilor si actiunilor acestora a unei case de amanet.Clientii sunt dispusi in doua categori:Clienti si Clienti Premium.
Criteriul de diferentiere al clientiilor este urmatorul:in momentul efectuarii a minim 10 tranzactii intr-un interval de 6 luni acestia devin Clienti Premium.In cazul in care Clientii premium nu mai efectueaza nici o tranzactie in interval de 3 luni acestia sunt retrogradati la nivel de Clienti.
Avantajele Clientiilor Premium:
-pot amanita obiecte cu valoare mai mare de 5000 lei
-perioada de rascumparare a obiectelor amanetate este de 4 luni fata de 3 luni la clientii obijnuiti.
2.Alcatuirea sistemului(Teorie)
1.Diagrama cazurilor de utilizare:este tehnica furnizata de UML pentru a specifica comportamentul sistemului din punct de vedere al utilizatorului. UML foloseste termenul de ACTOR pentru a denumi un utilizator care indeplineste un anumit rol.
2.Diagrama de clase. Este folosita pentru reprezentarea vizuala a claselor si a interdependentelorsi pentru reprezentarea concreta a unor instante de clasa si legaturile concrete dintre obiecte.
3.Diagrama de stare,poate fi atasata oricarei clase care are stari bine identificate si un comportament complex..Acestea specifica modul in care reactioneaza un obiect la primirea unui mesaj.Are o singura stare initiala,mai multe stari simple ,una sau mai multe stari finale si tranzitii intre stari. 
4.Asocieri mutual exclusive:acele situatii in care doua sau mai multe asocieri nu pot exista in acelasi timp,cu alte cuvinte exista un "sau exclusive" intre acestea
5.Diagramele de activitate:sunt acel;e facilitate folosite de UML pentru modelarea aspectelor dinamice ale unui sistem.Acestea reprezinta interactiunea dintre activitati.
6.Diagramele de secventa descriu o anumita latura a comportamentului sistemului aratand modul lor de trasmitere a mesajelor intre obiecte si ordinea de aparitie a acestora.


Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvoltarea unui Sistem Software pentru un Amanet.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!