Crearea unui Server

Extras din referat Cum descarc?

Pasul 1. In fereastra MANAGE YOUR SERVER alegeti ADD OR REMOVE A ROLE, apasati NEXT (FIG 3.1.1), 
Pasul 2. Deoarece instalam primul server din domeniu alegem TYPICAL CONFIGURATION FOR A FIRST SERVER (FIG 3.1.2).
Pasul 3.  Alegeti numele pentru arborele de domenii - totc.local (daca alegem numele de forma *****.local ne configuram domeniul ca fiind ,,intern"). (FIG 3.1.3)
Pasul 4. Daca dorim sa ajutam serverul DNS care va fi creat sa rezolve si alte nume in afara de numele din reteaua noastra interna trebuie  sa ii indicam adresa  IP a unui alt server DNS care sa rezolve numele pe care serverul nostru DNS nu le poate rezolva. Chiar daca nu ii indicam serverul DNS spre care sa-si indrepte cererile serverul nostru tot va incerca sa ne rezolve numele apeland la serverele de nume radacina din lume (root server). Daca stim sigur ca serverul nostru DNS, respectiv domeniul nostru nu se conecteaza la internet putem sa-i spunem sa nu trimita mai departe cererile nerezolvate. (FIG 3.1.4)


Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea unui Server.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!