Competente dobandite in timpul facultatii

Extras din referat Cum descarc?

Referat 5
Care sunt competentele dobandite ca student la CIG pentru a putea oricand sa concurati pentru un loc de munca pe oDesk.com? Alegeti un exemplu de loc de munca de pe oDesk si argumentati.
oDesk permite angajatorilor sa creeze echipe de lucru online. Numele este o versiune scurta a termenului "fara masa" si se refera la intentia companiei de a permite tuturor sa lucreze peste tot si oricand.
Datorita faptului ca sunt studenta la CIG am dobandit mai multe cunostinte: cunosc modalitati de a crea si gestiona fisiere, modalitati de a ma adapta si de a ma familiariza cu instrumente noi de lucru, sa utilizez cu aplicatii ca Word-ul, Excel, sa lucrez in contabilitate, sa intocmesc situatii financiare anuale, etc. 
Pe oDesk sunt foarte multe oferte de locuri de munca pentru cei care termina contabilitatea: tester pentru programele noi, contabili, contabil pentru pregatirea situatiilor financiare, etc. 
Cred ca as putea lucra ca si contabil care sa intocmeasca situatiile financiare pentru ca am cunostinte in domeniul financiar-contabil, stiu sa lucrez la calculator, sa lucrez in Excel, sa fac rapoarte.


Fisiere in arhiva (1):

  • Competente dobandite in timpul facultatii.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

http://en.wikipedia.org/wiki/ODesk
http://www.ier.ro/index.php/site/page/competente_stagii_dct
https://www.odesk.com/jobs


Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!