Beneficiile Migrarii Sistemelor Cctv de la Analog la Ip

Extras din referat Cum descarc?

Dezvoltarea rapida a tehnologiei influenteaza orice domeniu si orice tehnologie, de la cea mai banala la cea mai complexa, iar in prezent tehnologia IP revolutioneaza sistemele de supraveghere video. In aceasta tehnologie semnalele video sunt digitalizate si transferate prin reteaua IP (Internet Protocol) ceea ce permite adaugarea unor functii suplimentare si reducerea costului sistemului.
Valoarea adaugata dar si oportunitatile oferite de supravegherea video IP au un trend ascendent, iar ritmul in care industria migreaza catre tehnologia IP este semnificativ si in crestere de la an la an.
Astfel, putem spune ca oportunitatile oferite pentru a construi o afacere mai buna in jurul modernizarii si migrarii sistemelor de supraveghere video analogice existente nu au fost niciodata atat de puternice.
Iata cateva din cele mai importante motive pentru care un client poate alege migrarea de la un sistem analogic la un sistem CCTV IP:
- Posibilitatea supravegherii unor zone mai intinse
- Camere de rezolutie mai mare
- Sensibilitatea camerelor este mai buna in conditii de iluminare scazuta
- Posibilitatea monitorizarii multi-site sau de la distanta
- Inregistrare locala (la nivelul camerei) in conditii de pierdere a comunicatiei
- Flexibilitate si scalabilitate
- Posibilitatea efectuarii de analiza de imagine la nivelul camerei
- Capacitatea de a integra supravegherea video cu sistemele de control acces, alte sisteme de securitate sau cu cele de building management
Desigur, acestea nu sunt singurele motive determinante, aspectul important dedus de aici fiind utilitatea de a defini in mod clar necesitatile sistemului de securitate si


Fisiere in arhiva (1):

  • Beneficiile Migrarii Sistemelor Cctv de la Analog la Ip.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!