Analiza Sistemului Informational la SC ProSoft SRL

Cuprins referat Cum descarc?

I. Cuprins 2
II. Prezentare generala 3
III. Principalele activitati si servicii 3
IV. Prezentare sectoare si departamente 3
a. Adunarea Generala a Asociatilor 3
b. Directorul General 3
i. Departamentul Service IT: 4
c. Directorul Economic 4
i. Departamentul Financiar-contabil: 4
d. Directorul Comercial 4
i. Aprovizionare: 4
ii. Desfacere: 5
iii. Comercializare: 5
e. Directorul Logistic 5
i. Departamentul Personal-salarizare: 5
ii. Serviciul Juridic: 5
iii. Serviciul Administrativ: 5
V. Organigrama societatii 6
VI. Lista documentelor 7
a. Fisa defect/ Proces verbal predare-primire (D1) 7
b. Contractul individual de munca (D2) 7
c. Adeverinta de salariat (D3) 7
d. Contractul de vanzare-cumparare (D4) 7
e. Avizul de insotire (D5) 7
f. Factura (D6) 7
g. Comanda (D7) 7
h. Balanta de verificare (D8) 7
i. Foaie colectiva de prezenta (D9) 7
j. Lista de avans chenzinal (D10) 8
k. Decizia (D11) 8
l. Extrasul de pe cartea de munca (D12) 8
m. Stat de salarii (D13) 8
n. Adeverinta pentru recalcularea pensiei (D14) 8
VII. Fluxul documentelor 8
VIII. Sistemul informatic din cadrul DSVSA Olt 9
IX. Aplicatii informatice identificate 10


Extras din referat Cum descarc?

II. Prezentare generala
Denumire: S.C. ProSoft SRL
Sediul central: Str. Recunostintei , Nr.16 Craiova , Dolj , Romania
Forma juridica: Societate comerciala cu raspundere limitata.
Principala activitate: Comert cu echipamente audio
Cifra de afaceri: 3 570 366 RON (2006)
Numar de angajati: peste 27
Grupul de Firme ProSoft include firme de distributie echipamente profesionale audio BOSE si Yamaha (importator si distribuitor pe Romania), comercializare si service echipamente IT, partener Vodafone , partener CISCO Systems partener DIGI TV , etc. Grupul de firme ProSoft a fost infiintat in 1998 si are o experienta de peste 7 ani in domeniul IT&C si multimedia.
Produsele si serviciile au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii sunt firme importante de pe plan local si national.
III. Principalele activitati si servicii
- distributie echipamente profesionale audio BOSE si Yamaha
- importator si distribuitor 
- comercializare si service echipamente IT
- partener Vodafone, CISCO Systems, DIGI TV, etc.
IV. Prezentare sectoare si departamente
a. Adunarea Generala a Asociatilor 
- este cel mai important organism de management participativ al societatii comerciale, cu activitate decizionala predominant strategica, orientata spre rezolvarea unor probleme complexe ce influenteaza situatia prezenta si viitoare a societatii.
b. Directorul General
- nominalizat de Adunarea Generala a Asociatilor, asigura conducerea curenta a societatii comerciale prin directorii executivi si compartimentele functionale subordonate nemijlocit acestuia, conform structurii organizatorice aprobate. De asemenea, Directorul General reprezinta societatea in relatiile cu tertii si asigura coordonarea departamentului de Service IT.
i. Departamentul Service IT:
asigura asistenta tehnica si prestarile de servicii in post garantie, conform hotararilor adoptate de conducerea societatii, urmareste comportarea in exploatare, la beneficiari, a produselor livrate de societate in perioada de garantie si asigura remedierea, cu prioritate, a produselor refuzate la plata de clienti pentru evitarea penalizarilor bancare.
c. Directorul Economic 
- este subordonat Directorului General si are in subordinea activitatile Departamentului Financiar - Contabil. Directorul economic este responsabil de organizarea si indrumarea actiunii de intocmire a darilor de seama statistice in domeniul financiar-contabil, a bilantului contabil, a balantei de verificare si a altor situatii informationale specifice.
i. Departamentul Financiar-contabil:
elaboreaza si fundamenteaza indicatorii financiari ai societatii, reflectati de bugetul de venituri si cheltuieli, asigura organizarea si functionarea normala a contabilitatii patrimoniale, asigura respectarea integritatii patrimoniului societatii si ia masuri pentru intregirea lui, intocmeste documentele de salarizare a personalului (fluturasii de salarii), si intocmeste jurnalele conturilor. 
d. Directorul Comercial
este subordonat Directorului General si are in subordine activitatile urmatoarelor departamente: Aprovizionare, Desfacere, Puncte de comercializare. Directorul Comercial asigura fundamentarea si elaborarea strategiei si politicii comerciale a societatii si, de asemenea, asigura si intretine legaturile contractuale cu furnizorii.
i. Aprovizionare:
raspunde de asigurarea stocurilor de produse necesare, precum si prestarii de servicii incluse in obiectul de activitate al societatii, se preocupa de contractarea de noi furnizori interni si externi si asigura derularea ritmica si in cantitatile necesare a contractelor de aprovizionare.
ii. Desfacere:
prezinta oferte la intern si export cu privire la vanzarea produselor societatii, precizandu-se, totodata, si serviciile pe care le poate oferi, prin compartimentul de specialitate, la produsele livrate, de asemenea, furnizeaza informatiile necesare pentru fundamentarea strategiei si politicii comerciale a firmei si ia masuri pentru preintampinarea formarii unor stocuri de produse fara desfacere asigurata.
iii. Comercializare:
se preocupa de existenta, in cantitatea si structura sortimentala necesara, a produselor societatii ce fac obiectul vanzarii precum si de promovarea actiunilor de reclama, publicitate etc. menite sa sporeasca cifra vanzarilor , toate acestea facandu-se conform hotararilor adoptate in acest sens de conducerea societatii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Sistemului Informational la SC ProSoft SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!