Access

Extras din referat Cum descarc?

Microsoft Access furnizeaza trei metode pentru a crea o baza de date Access  (baza de date Microsoft Access: O colectie de date si obiecte (cum ar fi tabele, interogari sau formulare) care sunt corelate cu un anumit subiect sau scop. Motorul baza de date Microsoft Jet gestioneaza datele.). O baza de date se poate crea utilizand expertul Baza de date.
Expertul permite alegerea unuia dintre sabloanele predefinite si particularizarea sa intr-o anumita masura. El creeaza apoi un set de tabele, interogari, formulare si rapoarte, precum si un panou de comutare pentru baza de date.
Tabelele nu contin nici un fel de date.
Aceasta metoda se utilizeaza daca unul dintre sabloanele predefinite corespund indeaproape cerintelor.
Expertul baze de date se utilizeaza pentru a crea intr-o singura operatiune tabelele, formularele si rapoartele necesare pentru tipul de baza de date ales- este cea mai usoara cale de creare a unei baze de date.
Expertul ofera optiuni limitate de particularizare a bazei de date.
Pe fila Baze de date, faceti clic pe pictograma pentru tipul bazei de date pentru care doriti creare, si apoi clic pe OK.
In caseta de dialog Fisier Baza de date noua, precizati un nume si o amplasare pentru baza de date, si apoi clic pe Creare.
Daca utilizati Access 2003, se pot cauta sabloane pentru Access in . Descarcarea unui sablon este cea mai rapida cale de a crea o baza de date.
Urmati aceasta metoda daca ati gasit un sablon care corespunde indeaproape cerintelor dvs. Un sablon este un fisier baza de date Access (*. mdb) care cuprinde tabele, interogari, formulare si rapoarte. Tabelele nu contin nici un fel de date.
Dupa deschiderea bazei de date, aveti posibilitatea sa particularizati baza de date si obiectele.
Creare unei baze de date utilizand un sablon Aceasta este cea mai rapida cale de creare a unei baze de date.
Aceasta metoda functioneaza cel mai bine daca se gaseste si se utilizeaza un sablon care corespunde cat mai exact necesitatilor. Faceti clic pe Nou din bara de instrumente.
In panoul de activitate Fisier nou, sub Sabloane, fie cautati un anumit sablon, fie faceti clic pe Sabloane la Office Online pentru a cauta un sablon potrivit.
Identificati sablonul Access dorit, apoi faceti clic pe Descarcare. Daca doriti sa incepeti crearea bazei de date pornind de la un proiect propriu, creati o baza de date necompletata, adaugandu-i apoi tabelele, formularele, rapoartele si alte obiecte in mod individual- aceasta este cea mai flexibila metoda, necesitand insa definirea separata a fiecarui element al bazei de date.
Crearea unei baze de date necompletate fara utilizarea expertului Baza de date Faceti clic pe Nou din bara de instrumente.
In panoul de activitate Fisier nou, sub Nou, faceti clic pe Baza de date necompletata.
In caseta de dialog Fisier Baza de date noua, precizati un nume si o amplasare pentru baza de date, si apoi clic pe Creare.
Dupa crearea bazei de date, se pot efectua ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Access.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!