SSIF Broker SA - membru fondator al Bursei de Valori București

Extras din referat Cum descarc?

PREZENTARE :
SIVM BROKER SA (prima denumire a societatii comerciale SSIF BROKER SA) a fost infiintata ca societate pe actiuni in data de 26 Octombrie 1994. Capitalul initial al SSIF BROKER SA a fost de 58.500.000 lei. 
SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, al Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare, actionar la Societatea Nationala de Compensare, Decontare si Depozitare pentru Valori Mobiliare, Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, Casa Romana de Compensare.
Este una din primele societati care activeaza pe piata de capital romaneasca. SSIF BROKER SA functioneaza pe baza deciziei de reautorizare CNVM nr. 3097- 3098/10.09.2003, a autorizatiei de negociere in Bursa nr. D8/19.04.1995 si a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numarul in registrul CNVM: PJR01SSIF/12007), avand CUI 6738423.
SSIF Broker SA Cluj-Napoca are in prezent mai mult de 9000 de actionari persoane fizice si juridice din care cei mai importanti sunt : Azomures SA Targu Mures, Sinteza SA Oradea, Silcotub SA Zalau, Comelf SA Bistrita, Intervalco SA Baia Mare, Prodpan SA Zalau, Banatim SA Timisoara, Casirom SA Turda, Condor SA Deva, Maralact SA Baia Mare, Apulum SA Alba Iulia, Apsa SA Cluj, Rominex SA Timisoara.Capitalul social subscris si integral varsat este in prezent de 94.789.844 RON.
SSIF Broker SA este o societate cu capital privat integral romanesc. De la infiintare si pana in prezent nici un actionar nu a detinut controlul asupra societatii; prin actul constitutiv se prevede ca nici un actionar nu poate sa detina mai mult de 15% din capitalul social al SSIF Broker SA. Prin aceasta prevedere societatea si actionarii sai urmaresc sa se protejeze de vreo eventuala preluare. De la infiintare (din anul 1994) si pana in prezent SSIF Broker SA si-a majorat aproape anual capitalul social, operatiunile de majorare de capital fiind generate pe de o parte de ritmul sustinut al cresterii volumului tranzactiilor si implicit dezvoltarea pietei de capital, iar pe de alta parte de rentabilitatile ridicate ale capitalurilor firmei, ceea ce a condus la obtinerea de noi fonduri din partea actionarilor existenti si atragerea de noi actionari. 
Dupa valoarea tranzactiilor efectuate in numele clientilor si pentru portofoliul propriu, la Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker SA s-a situat in permanenta intre primele 10 societati de valori mobiliare din tara. Ocupa pozitia IV in clasamentul intocmit de B.V.B., dupa valoarea tranzactiilor la sfarsitul anului 2005.
In ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, SSIF Broker SA s-a situat in permanenta pe primele locuri (I, II, III), de o lunga perioada de timp fiind in permanenta pe primul loc.
Inca de la infiintare SSIF Broker SA a acordat o deosebita atentie clientilor persoane fizice si juridice si operatiunilor realizate in contul acestora. Printr-o informare temeinica si documentata si prin consultanta financiara acordata clientilor, SSIF Broker SA a reusit sa se impuna in cei 14 ani de existenta, printre primele societati de servicii de investitii financiare din Romania, in conditiile in care societatea este total independenta. Societatea de Servicii de Investitii Financiare Broker SA are in prezent un numar de peste 10.000 de actionari, persoane fizice si juridice.
SERVICII OFERITE:
SSIF Broker ofera o gama completa de servicii de investitii financiare, atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice. Are clienti atat cetateni romani cat si cetateni straini care locuiesc in alte tari.
SSIF Broker ofera urmatoarele tipuri de servicii:
- Tranzactionarea pe bursa prin intermediul brokerilor 
- Tranzactionarea futures prin intermediul brokerilor 
- Tranzactionarea spot si futures online prin internet 
- Tranzactii valutare forward 
- Operatiuni cu firme


Fisiere in arhiva (1):

  • SSIF Broker SA - Membru Fondator al Bursei de Valori Bucuresti.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!