Piata de Marfuri din Sibiu

Extras din referat Cum descarc?

Contractele derivate sunt cele mai bune instrumente pe care un speculator pe pietele financiare le are la dispozitie. Datorita faptului ca tranzactiile se realizeaza prin depunerea unei sume care reprezinta doar 10-15% din necesarul achizitionarii activului de pe piata spot echivalenta, inseamna ca si rezultatele procentuale vor fi amplificate de 7-10 ori. 
Pentru cei care vor sa participe la cele mai mici miscari de pret ale actiunilor listate la BVB (dar si ale valutelor sau altor instrumente), piata organizata de Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu le vine in intampinarea dorintelor. 
Speculatorii au posibilitatea sa profite de pe urma unor miscari cu amplitudine minima (un leu vechi), iar rezultatele sa fie amplificate prin efectul de levier - specific doar contractelor derivate. De asemena, deoarece comisioanele de tranzactionare sunt foarte mici (0,6 Ron pe contract futures pentru SSIF-uri, reprezentantand contravaloarea a 1.000 actiuni, sau chiar 10.000 actiuni pentru unele contracte), speculatorii pot sa initieze si sa inchida pozitii fara a mai fi ingrijorati de acumularea  pierderilor rezultate de pe urma unor tranzactionari excesive. Dupa cum am aratat, accesul pe piata de la Sibiu este unul foarte rapid si facil. Dupa semnarea contractului de intermediere cu brokerul, deschiderea unui cont si a depunerii sumei necesare pentru marja, investitorul e gata sa tranzactioneze. 
Pentru a ilustra avantajele unui speculator care ar decide sa tranzactioneze la Bursa din Sibiu, vom folosi un exemplu edificator


Fisiere in arhiva (1):

 • Piata de Marfuri din Sibiu.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!