E-learning

Cuprins referat Cum descarc?

1.	Capitolul I. Notiunea de E-learning................................................ pg.3
2.	Capitolul II. Avantaje E-learning.................................................... pg.5
3.	Capitolul III. Limite E-learning...................................................... pg.6
4.	Capitolul IV. Concluzii................................................................... pg.7
5.	Bibliografie...................................................................................... pg.8


Extras din referat Cum descarc?

Termenul e-learning este preluat din literatura anglo- saxona, care din punct de vedere etimologic semnifica procesul de invatare cu ajutorul mijloacelor informatice moderne. Termenul de e-learning este prescurtarea de la electronic learning si este cunoscut de catre utilizatori si sub numele de invatamant online.
E-learning reprezinta interactiunea dintre procesul de predare/invatare si tehnologiile informationale - ICT (Information and Communication Technology) -  acoperind un spectru larg de activitati, de la invatamantul asistat de calculator pana la invatamantul desfasurat in intregime in maniera online. 
Termenul de e-learning a fost introdus pentru prima oara de catre Jay Cross, fondatorul Internet Time Group, in anul 1998. Actual gasim aproximativ 200.000.000 de referinte pentru e-learning pe Google, de trei ori mai mult fata de anul 2006. Prin intermediul invatamantului electronic, educatia se dezvolta, o data cu descoperirile tehnologice. O definitie concisa a termenului de invatamant electronic poate fi oferirea educatiei, instruirii sau invatamantului prin mijloace electronice.
Invatamantul online in comparatie cu cel traditional care este organizat pe grupe de varsta, este organizat pe subiecte, la acelas curs online putand participa studenti de diferite varste, cu pregatire si experinta profesionala diferita, provenind din toate colturile lumii. Asadar e-learning se adreseaza tuturor celor ce doresc sa invete, indiferent de varsta sau pregatire, deci atat elevilor cat si dascalilor sau altii de alte meserii. E-learningul este o varianta a educatiei permanente in societatea informatizata.


Fisiere in arhiva (1):

  • E-learning.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

Brut, M. "Instrumente pentru e-learning: ghidul informatic al profesorului modern", Iasi, Polirom, 2006
http://www.elearning.ro/provocari-pedagogice-in-proiectarea-programelor-de-elearning
http://www.timsoft.ro/ejournal/elearning.html


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!