Calcul Salarii

Extras din referat Cum descarc?

1. Se da o baza de date cu salariatii unei societati. Baza de date este in Excel si va avea urmatoarele straturi (sheet-uri) : date personal in care sunt stocate datele despre personal, impozitar pentru calcularea impozitului in functie de salariul brut, deduceri pentru stabilirea deducerilor personale in functie de numarul de copii, departamente , sporuri vechime , calcul salarii , statistici despre salarii, salariati, etc.
2. La introducerea unui salariat nou se va completa numele si prenumele, codul departamentului unde va lucra salariatul, numarul de ani lucrati si numarul de copii. Celelalte campuri se vor completa automat (prin vlookup) din sheet-urile aferente (denumire departament, sporul de vechime aferent anilor lucrati, procentul de deduceri in functie de numarul de copii aflati in intretinere). Datele din sheet-urile spor vechime, deduceri si impozitar se vor calcula cu functii IF imbricate in functie de vechime, nr. copii si nivelul venitului impozabil. De asemenea aceste straturi se vor proteja ( parola ,,ADMIN" ) pentru a se impiedica denaturarea accidentala a datelor de catre utilizatori.
3. Se va intocmi statul de salarii lunar cu urmatoarele campuri : nr. crt., marca, nume, prenume, departament, tarif orar, ore lucrate, salar brut, valoare deduceri, baza de impozitare, impozit si salar net . Datele se vor introduce prin intermediul machetei (form). Se vor introduce urmatoarele date : nr. crt., marca, ore lucrate. Campurile nume, prenume, departament, tarif orar se vor completa automat prin functia VLOOKUP din sheet-ul DATE PERSONAL. Salariul brut va fi egal cu salariul orar x nr. ore lucrate ( se va folosi functia ROUND la 2 zecimale ). Campul valoare deduceri va fi calculat in functie de salariul brut si de deducerile personale ( inmultire salariu brut x vlookup din sheet-ul DATE PERSONALE ). Campul baza de impozitare va fi egal cu salariu brut-valoare deduceri. Campul impozit se va calcula in functie de baza de impozitare ( inmultire si vlookup din IMPOZITAR ). Salariul net va fi egal cu baza de impozitare-impozit+valoare deduceri.
4. In campul calcul salarii se vor face subtotaluri pe departamente. De asemenea se va folosi filtrare avansata pentru copierea pe pagini diferite separat a statelor de plata pt. fiecare departament. Se va introduce antet si subsol si se va pagina corespunzator in vederea tiparirii.
5. Se va copia statul de plata in campul STATISTICI SALARII si se va sorta crescator dupa campul NUME in vederea vizualizarii salariului net pt. un anumit salariat ( prin vlookup ).
6. In STATISTICI SALARII se vor calcula salariul minim net, salariul maxim net (prin functiile min si max ) si salariul mediu net (functia average). De asemenea se va stabili numarul de salariati care au venitul net mai mic de 1.200 RON (functia COUNTIF). Se va crea un tabel pivot pentru filtrarea datelor (salariu net ) pt. un singur salariat si pentru un anumit departament. Se vor crea link-uri de navigare pt. citire date.


Fisiere in arhiva (2):

  • Calcul Salarii.doc
  • Calcul Salarii.xls

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!