Virusul Ebola

Extras din referat Cum descarc?

Cand vine vorba despre multele maladii grave ce chinuie Africa, nu exista nume care sa sune mai inspaimantator decat Ebola.
Ebola este o febra hemoragica mortala, care a ucis pana acum un numar imens de oameni, insa care va fi niciodata stiut cu exactitate 
Virusul apartine speciei Filovirus, familiei Filoviridae, ordinului Mononegavirales.
Virusul poate fi ramnificat (uneori extensiv), sau simplu, circular, sau sferic si uniform in dimensiune. 
Virusul este variabil avand de la 1400 nm pana la 970 nm (dupa purificare). Are tinte de 7 nm lungime amplasate pe toata suprafata lui la intervale de 10 nm.
Nucleul are forma de filament tubular si o axa centrala intunecoasa, de 20 nm, care pare sa fie proteina ribonucleica; si dimensiuni de 50 nm in diametru si o inaltime de 5 nm.
Virusul contine 1.1% acid nucleic si o molecula de ARN. 
Virusul Ebola este un membru al familiei de virusi ARN. La microscop acest virus are aspectul unui filament lung. A fost descoperit in 1976 si a fost denumit dupa un rau din Zaire, Africa, unde el a fost detectat pentru prima data


Fisiere in arhiva (1):

  • Virusul Ebola.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!