Viata Si Genotipul Biofizic Al Modelului Om

Extras din referat Cum descarc?

Referatul Nr. 8 Apocalipsa biblica si Omul viitorului A. Viata In ipoteza noastra viata este rezultatul reactiunii vectoriale a unor corpusculi materiali specifici biomasei (pe care o vom mai denumi si masa biofizica corpusculara pentru ca o studiem numai din punct de vedere al biofizicii facand abstractie de reactiile biochimice care o guverneaza), aflati intr-un anumit mediu ca raspuns la actiunea asupra lor a fortelor modelatoare ale cimpului electromagnetic universal. Din acest enunt rezulta conform principiilor electrodinamicii ca ne aflam in cazul actiunilor unor forte electromagnetice exterioare asupra unor corpusculi materiali determinati biofizic pe care ii scoate din starea de echilibru inertial si ii modeleaza pe parcursul diviziunii celulare (prin similitudine cu pilitura de fier miscata de un magnet spre exemplu). Viata definita astfel nu mai poate fi considerata un fel de perpetum mobile inexplicabil ci este o stare de miscare particulara a une biomase corpusculare inertiale specifice sub actiunea fortelor cimpului electromagnetic universal, miscare care in general se supune principiilor dinamicii, ale actiunii si reactiunii fortelor. Particularitatea acestei miscari este aceia ca trebuie sa existe corpusculii materiali biofizici care sa reactioneze si sa se organizeze intr-un anumit fel la actiunea fortelor cimpului electromagnetic universal care exista si va exista pretutindeni in spatiul galactic. Corpusculii materiali specifici biomasei au aparut in timpul a miliarde de ani de evolutie lenta a substantei materiale in substanta precorpusculara la inceput sub actiunea fortelor termodinamice, apoi pe masura trecerii timpului, materia precorpusculara a evoluat si sub actiunea factorilor chimici, mecanici si electromecanici in corpusculi materiali capabili sa intre in rezonanta cu cimpurile electromagnetice existente in vecinatatea lor si sa execute anumite miscari oscilatorii proprii sub actiunea fortelor acestor cimpuri. Fortete cimpurile electromagnetice existente in spatiu au valori relativ mici si pot scoate din starea de repaos relativ numai acei corpusculi materiali care sint capabili sa intre in rezonanta cu ele, proprietate pe care acei corpusculi, regasiti pe o anumita treapata evolutiei si sub denumirea de cromozomi, au dobindit-o pe parcursul miliardelor de ani de evolutie.
Deosebim astfel campuri electromagnetice cu origini, frecvente, lungimi de unda si intensitati foarte variate care sosesc in vecinatatile noastre materiale de la distante foarte mari, stari materiale pe care nu reusesc sa le scoata din inertie si mai deosebim aici corpusculi materiali de dimensiuni relative foarte mici care sint inconjurati de aceleasi cimpuri electromagnetice cu care interactioneaza. Dimensiunile factorilor electromagnetici, termodinamici, ondulatorii si materiali care se intersecteaza si actioneaza pentru a exista viata pe pamint sint foarte variate, de la distante mai mici ca raza atomului de hidrogen pina la ani lumina, de ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Viata Si Genotipul Biofizic Al Modelului Om
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!