Reteta Slabire Dieta Miraculoasa

Extras din referat Cum descarc?

Dieta in cauza a fost elaborata de catre specialistii in probleme de nutritie al spitalului american Sacred Heart Memorial si se adreseaza mai multor categorii de bolnavi. Elementul de baza al acesteia il constituie supa, a carei compozitie cuprinde urmatoarele ingrediente: Se taie legumele in bucati mici sau mijlocii si se acopera cu apa. Se fierb 10 minute la foc puternic, iar apoi timp de doua ore, la flacara mica. Se poate consuma in orice cantitate, deoarece nu contine calorii. Surprinzator, cu cat o persoana supraponderala consuma o cantitate mai mare, cu atat slabeste mai mult. Supa miraculoasa trebuie consumata zilnic, timp de o saptamana, dupa care se face o pauza de 2-3 zile, perioada dupa care se reia cura.
-ZIUA 1: se pot consuma orice fel de fructe, cu exceptia bananelor. Nu se mananca decat fructe si supa, iar ca lichide se consuma doar apa sau ceai neindulcit.
-ZIUA 2: puteti consuma orice fel de legume proaspete sau conservate (si sub forma de supa) cu exceptia fasolei uscate, mazarii sau porumbului. Va puteti permite chiar si un cartof cu unt. Nu consumati fructe!
-ZIUA 3: poate fi consumata orice cantitate de supa, fructe sau legume. Nu consumati ardei copti!
Daca ati respectat cu strictete regimul scris, timp de 3 zile ati slabit 3kg. -ZIUA 4: 3 banane, orice cantitate de apa, supa si lapte degresat. In aceasta zi, corpul dumneavoastra are nevoie de potasiu si hidrocarburi, proteine si calciu.
-ZIUA 5: carne de vaca si rosii; 500-700gr carne de vaca si pana la 6 rosii proaspete. Beti 6-8 pahare cu apa, pentru a dilua acidul uric din organism. Se consuma supa cel putin o data pe zi.
-ZIUA 6: carne si legume; pot fi consumate 2-3 fripturi la gratar, cu garnitura de legume, cu frunze verzi. Nu trebuie consumati cartofi. Supa trebuie consumata cel putin o data pe zi.
-ZIUA 7: orez, suc de fructe neindulcit si legume. Poate fi consumata orice cantitate. Supa obligatoriu o data pe zi!
La sfarsitul celei de-a saptea zi, daca nu ati trisat ar trebui sa pierdeti 4-8 kg. Daca ati slabit peste 7kg, cura trebuie intrerupta 2-3 zile, interval dupa care poate fi reluata fara probleme.
Foarte important!
Respectand cu strictete regimul, organismul dvs. se va curata de toate impuritatile, iar starea de sanatate se va ameliora simtitor.
Strict interzis!
Sunt interzise, cu desavarsire: painea, bauturile alcoolice, bauturile carbogazoase, chiar si cele dietetice, precum si mancarurile gatite.
Bauturi permise: Ceai, cafea, suc de fructe, lapte neindulcit.
Supa: o cantitate cat mai mare.
Important! In loc de carne de vita puteti consuma pui la gratar, pui la cuptor sau friptura, dar se indeparteaza pielea ce acopera carnea.
Nici un medicament prescris de medici nu va afecta rezultatele regimului.
Regimul alimentar descris anterior poate fi folosit o perioada de timp indelungata, iar efectele sale vor fi benefice. Sanatatea dvs. fizica, morala si psihica se va imbunatati ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Reteta Slabire Dieta Miraculoasa
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!