Practici Sexuale Generatoare De Prejudecăți

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Dupa o lunga perioada de timp in care preocuparile legate de sex erau catalogate (in cel mai fericit caz) drept neserioase si imorale, mijloacele de comunicare in masa au fost invadate de subiecte fierbinti. Indiferent de forma ei de manifestare, fie prin diverse publicatii, emisiuni de radio sau TV, filme, site-uri Internet etc, sexualitatea a patruns incet dar sigur pe piata romaneasca, producand un impact major asupra oamenilor, indiferent de varsta si sexul lor. Practic nu exista domeniu de activitate unde sexualitatea sa nu fie prezenta, fie ea explicita ori sugerata. Pana si banalele reclame la diferite marci de ciocolata sau cafea apeleaza la sexualitate.

Aceasta invazie de subiecte fierbinti, strict interzise altadata a avut efecte benefice dar si negative asupra societatii. Ma voi referi in continuare la cateva subiecte pe marginea carora s-au tesut prejudecati ce tin de actul sexual fizic si subiectiv.

Sexul oral reprezinta stimularea organelor genitale feminine sau masculine cu gura sau cu limba si este o practica foarte veche si foarte raspandita. Un studiu ne arata ca mai mult de 90% dintre cuplurile casatorite sub 25 de ani au aceasta practica si exista chiar dovezi ca si cuplurile mai in varsta incearca, unii chiar pentu prima data.

Sexul oral este un mod excelent de preludiu sau excitare pana la orgasm a partenerului. Denumirile stiintifice pentru sexul oral sunt: cunnilingus pentru stimularea orala a organelor genitale feminine si felatie pentru stimularea orala a organelor genitale masculine. Cuplurile care practica sexul oral il vad ca pe un lucru normal si foarte placut, fiind o metoda puternica de excitare pentru barbati si o metoda tandra si lenta pentru femei.

Sexul oral este foarte normal si unele studii arata ca aproximativ 9 din 10 oameni il accepta in timp ce fac dragoste. Nu fiecare cuplu accepta, dar in fond nimeni nu este obligat sa practice sexul oral.

Specialistii dovedesc ca sexul oral implica schimb de fluide si exista un risc de contaminare cu boli cu transmitere sexuala.

Unele autoritati americane in domeniu au declarat ca atat timp cat nici unul dintre parteneri nu are rani deschise in gura, sexul oral este lipsit de riscuri.

Exista insa si situatii cand barbatii si femeile pot sa nu agreeze sexul oral si aceasta din diferite motive: femeile pot fi ingrijorate ca penisul ar putea provoca sufocarea sau pur si simplu nu agreaza gustul sau aspectul lichidului seminal, la fel cum unii barbati nu agreaza gustul sau mirosul fluidelor vaginale si al vaginului.

Sexul oral este foarte placut dar poate crea probleme daca numai unul dintre parteneri il accepta. Solutia consta in discutii pe aceasta tema intre parteneri. Unele temeri pot fi complet nefondate.

Sexul anal De ce trebuie ca cineva sa aiba un contact sexual anal?

Pentru multi oameni sexul anal este tabu. In anii 90 sexul anal a fost foarte criticat datorita virusului HIV, acesta transmitandu-se usor astfel. Totusi sexul anal ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Practici Sexuale Generatoare De Prejudecati
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (3 voturi)
Anul redactarii:
2007
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
14 imagini
Nr cuvinte:
5 438 cuvinte
Nr caractere:
26 264 caractere
Marime:
39.04KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Gimnaziu
Tip document:
Referat
Materie:
Biologie
Predat:
la gimnaziu
Sus!