Parcul Calimani

Extras din referat Cum descarc?

Asezare geografica Parcul National Calimani se afla in nordul Carpatilor Orientali, in masivul cu acelasi nume incluzand cel mai mare crater vulcanic din Romania cu un diametru de circa 10 km. Calimanul ocupa partea nord-vestica a grupei centrale a Carpatilor Orientali, reprezentand cel mai extins masiv vulcanic din tara noastra.  Parcul National Calimani are o suprafata totala de 24.041 ha si cuprinde urmatoarele zoneoRezervatia Stiintifica de Jnepenis cu Pinus cembraoRezervatia Lacul IezeroRezervatia geologica 12 Apostoli 
Parcul National Calimani are o suprafata totala de 24.041 ha si cuprinde urmatoarele zoneoRezervatia Stiintifica de Jnepenis cu Pinus cembraoRezervatia Lacul IezeroRezervatia geologica 12 Apostoli.


Fisiere in arhiva (1):

  • Parcul Calimani.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!