Natura

Extras din referat Cum descarc?

Natura te imbraca, iti da de mancare, loc unde sa stai si tot ce ai nevoie! Noi ce facem in schimb? O distrugem tot mai mult pe zi ce trece in loc sa o protejam! Ar trebui sa fim mai buni si sa incercam sa ne gandim si la viitorul copiilor nostri, nepotilor nostri, stranepotilor nostri  etc. si la ceea ce ne tine in viata, sa incercam sa o protejam si sa o lasam sa traiasca si ea alaturi de noi asa cum ea ne lasa pe noi sa traim!
De ce tot timpul distrugem ceva de care ar trebui sa avem grija ca de propriul nostru parinte? Pentru ca avem nevoie de mancare, noi spatii de locuit, energie electrica, combustibili, etc. De ce facem toate aceste lucruri? Ca sa ducem o viata mai buna! De ce nu incercam sa ajutam la mentinerea echilibrului natural pentru ca si altii sa se poata bucura de o viata frumoasa? Pentru ca suntem comozi si nu ne vine sa credem cat de mare este importata si implicatiile naturii in viata noastra! De ce oamenii care au putere nu fac nimic in scopul protectiei mediului? Pentru ca mai sunt multi care inca trebuie sa isi umple buzunarele pe spatele unor resurse care inca nu s-au terminat!


Fisiere in arhiva (1):

  • Natura.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!