Narcomania

Extras din referat Cum descarc?

Societatea contemporana paseste cu pasi gigantic inainte, spre viitor. Dar alaturi de progres, lumina si frumos isi afla loc si viciul, intunericul, uratul. Un astfel de viciu e narcomania, ce stopeaza dezvoltarea umanitatii.
Epidemia narcomaniei s-a raspandit in Republica Moldova in anul 1985, cand s-a inceput compania combaterii betiei si alcoolismului. Unii autori considera cresterea narcomaniei drept urmare a imposibilitatii procurarii bauturilor alcoolice, dupa ce au fost distruse plantatiile de vii.
Altii neaga acest fapt, deoarece legalizarea vanzarii produselor alcoolice in ultimii ani n-a provocat scaderea numarului cazurilor de narcomanie. In mod deosebit este raspandita narcomania in municipiile: Chisinau, Balti, Tiraspol ; judetele: Soroca , Orhei , Ribnita, Riscani, Edinet. Este alarmat faptul ca, numarul persoanelor care consuma droguri se dubleaza fiecare 4 ani, si acest proces este in crestere. Datele statistice denota ca, majoritatea narcomanilor sint tineri, varsta carora nu depaseste 30 ani. Majoritatea narcomanilor (circa 90% ) nu sint incadrati in campul de munca


Fisiere in arhiva (1):

  • Narcomania.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!