Influența factorilor de mediu asupra organismelor vii

Extras din referat Cum descarc?

Solul are foarte multe definitii, fiecare semnificand ceva snume. Una din ele este urmatoarea: SOLUL este materialul fragil si afanat care acopera intr-un strat subtire toata suprafata scoartei terestre. Fara el, continentele ar fi lipsite de majoritatea faunei si florei. De aici deducem faptul ca solul depinde mult de forma de relief deasupra careia se afla.
Constructia de baza a formelor de relief este creata de catre forte ce actioneaza in interiorul Pamantului. Aceste procese extraordinare produc zilnic schimbari in aceasta structura de baza , o deformeaza in mod continu.
ROCA este un agregat mineral natural din structura scoartei terestre.
INTENSITATEA LUMINII
Lumina puternica influienteaza favorabil infratirea, fecundarea, fructificarea, rezistenta la acdere, calitatea cerealelor, continutul de zahar si amidon si are contributie importanta la colorarea si gustul fructelor.
Exista si culturi la care o oarecare umbrire este favorabila, ca de exemplu inul si canepa de fuior, acestea fiind culturi care se seamana des, plantele crescand mai inalte si formand fibre mai subtiri si mai rezistente.


Fisiere in arhiva (1):

  • Influenta Factorilor de Mediu asupra Organismelor Vii.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!