Igiena Personala

Extras din referat Cum descarc?

Igiena este un cuvant pe care il folosim pentru a ne referi la activitatile pe care le facem pentru a ne pastra curati si sanatosi. Toti trebuie sa invatam sa ne insusim obiceiurile care ne ajuta sa ne pastram sanatatea.
Igiena personala inseamna sa ai grija de tine in fiecare zi; cu cat pastrezi un nivel ridicat de igiena personala, cu atat vizitele la medic vor fi mai rare. In plus, vei fi mereu apreciat de familie si de prieteni.
Igiena e de baza. Daca exista vreun lucru mai important decat stilul vestimentar atunci e igiena. Desi suntem constienti de importanta igienei personale, cand vine vorba de partea practica nu ii alocam destul timp.
Baile si dusurile 
Lucrurile sunt simple aici, dus o data pe zi si dupa fiecare activitate sportiva. La fel pe timp de canicula sau daca esti genul care transpira foarte usor. Nu trebuie sa petreci 20 de minute sub dus,  2-3 minute sunt suficiente.
Baile sunt foarte relaxante, merita sa faci una o data pe saptamana. Trebuie insa sa tinem cont de faptul (si asta e valabil si pentru dusuri) ca apa fierbinte afecteaza pielea, ea poate sa inlature din uleiurile naturale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Igiena Personala.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!