Existențele paralele și transformările ale genotipului biofizic al modelului om

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Aducem aici o complectare la Referatul Nr. 3 Viata si Genotipul biofizic al modelului Om, din ciclul Ralismul Stiintific si Religios postat pe www. referat. ro, o ipoteza romaneasca in premiera mondiala (ca atitea alte ipoteze despre Noi!) pe care o puteti distruge cu un simplu zimbet ironic sau pe care o puteti promova si complecta prin bunavointa Dumneavoastra pentru generatiile care vor veni pe Terra.

- homoraiul este forma de existenta specifica CIMPULUI UNIVERSAL sau modelul fundamental OM, este chipul din textul biblic, studiat in Scara Fundamentala. - homoiadul este forma de existenta de dupa noi si cel mai adesea se gaseste in centrul de gravitatie, in nucleul fierbinte al Pamintului, studiat in Scara Infinitilor Mari si legat prin fortele de atractie Universale de restul Galaxiei.

- heavisaidul este forma de existnta spirituala sau duhovniceasca a modelului om in spatiul terestru situat in stratul atmosferic Heavisaide, acolo unde se gaseste Purgatoriul biblic.

Asupra acestei forme de existenta paralela actioneaza fiecare direct prin activitatea zilnica. Heavisaidul se naste o data cu fiecare om dar nu dispare dupa moartea lui, trecand in alte forme de existenta fie prin suprapunerea peste un alt heavisaid apropiat realizandu-se asa-zisa reincarnare, fie prin ridicarea in homoraiul propriu, fie prin caderea in homoiad, in focul vesnic din centrul Pamantului.

Existenta fizica a omului este robotomul, asezat la sol, pe polul negativ al condemsatorului Terra.

Aici exista un intreg ecosistem, cu factori care ne echilibreaza sau dezechilibreaza. Miscarile circadiene si sezoniere ale Pamintului au efecte asupra biologiei umane in general, ele determinind afectiuni functionale cel mai adesea.

In diverse trimiteri ale textului biblic vom regasii pentru diferite perioade din an recomandari de posturi. Aceste posturi nu sant nimic altceva decat o pregatire a corpului uman pentru a face fata atacurilor sezoniere, diferitilor factori perturbatori din mediul inconjurator. Scara infinitilor mici (Sim) face referire la unitati de masura ce caracterizeaza constituanti elementari ale modelelor materiale, dimensiuni in domeniul micronilor in general. Constituantii se compun dupa anumite legi, formind modele maximale in Sim, care intra in componenta unor modele minimale in SO (Scara Biologica sau Scara Omului). Putem face masuratori directe si putem opera in aceste doua scari. Dar cind este vorba de Scara Infinitilor Mari (SIM) (Aici lucrurile se schimba (dimensiunile sint atit de mari, incit pur si simplu NOI, in aceasta scara, sintem niste bieti calatori de o clipa.

In SIM, distantele dintre stelele apropiate sint de mii de miliarde de kilometri, in Galaxie existind peste 100 de miliarde de stele. Pentru a parcurge de la un capat la altul al Galaxiei, LUMINA are nevoie de 80. 000 de ani. Micsorind si mai mult elementul de volum, ajungem in Sistemul Solar, ce are in centru Soarele, sistem situat undeva la periferia Galaxiei.

Miscarea ...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Existentele Paralele Si Transformarile Ale Genotipului Biofizic Al Modelului Om
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
2 883 cuvinte
Nr caractere:
13 777 caractere
Marime:
40.22KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Biologie
Tag-uri:
genotip, transformari
Predat:
la liceu
Sus!