Echipamente de Testare a Apei

Extras din referat Cum descarc?

Un posesor serios de acvarii trebuie sa investeasca si in ewchipamente de testare a apei pentru a masura si a influenta pH-ul, amoniacul si duritatea apei. Majoritatea echipamentelor din comert sunt usor de folosit si se bazeaza pe schimarea culorii mostrei de test care apoi se compara cu culoarea standard. Unele echipamente au reactanti lichizi, altele sub forma de prafuri. Echipamentele pentru pH au lichide sau prafuri care duc la modificare sa, alte echipamente precum cele pentru amoniac si duritatea apei nu fac decat sa testeze. Singura solutie de a face modificari sunt schimbarea apei din acvariu, clatiri speciale sau cumpararea unor produse specifice probemei de care te lovesti.
Pregatirea acvariului 
Va trebui sa alegi locul unde sa pregatesti acvariul, pe suportul ales anterior. Daca acvariul nu sta dreppt sau pare instabil in orice fel, trebuie sa reglezi suportul sau sa gasesti un alt loc. Acvariul trebuie plasat intr-un loc la vedere, dar si intr-un loc unde accesul la el se face usor. Nu trebuie uitat ca trebuie sa umbli la el cel putin o data pe luna, deci aseaza-l undeva unde poti sa lucrezi usor si neobstructionat. Nu pune acvariul direct la lumina soarelui sau langa o fereastra insorita, altfel algele se vor dezvolta rapid si apa se va supraincalzi. Daca plasezi acvariul langa aparatul de aer conditionat sau un radiator poti complica mult problema mentinerii temperaturii constante.


Fisiere in arhiva (1):

  • Echipamente de Testare a Apei.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!